Sadonkorjuun Majatalossa soivat tutut sävelet

9.9.2019 10.12

Sadonkorjuun Majatalossa kuullaan, mikä yhdistää kunnanjohtaja Risto Nylundia, illan musiikkivierasta Esa Orrea ja kirkkoherra Matti Tolvasta.

Ensi viikon keskiviikkona 18.9. klo 18 alkaa Majatalo-iltojen yhdeksäs toimintavuosi.

Majista on jälleen odotettu ja valmisteltu ilolla. Juontajina hääräilevät tuttuun tapaan Päivi Kettunen ja Pirkka-pappi. Illan kulussa on mukana suuri joukko vapaaehtoisia.

Syvä Huokaus -yhtye, seurakuntamme aarre, säestää yhteislaulut. Tällä kertaa saamme kuulla myös Esa Orren ja Hanna Kuusjärven muodostaman duon esittämänä kaksi uutta laulua. Kirkkoherramme Matti Tolvanen tulee kertomaan kirkon remontin edistymisestä.

Majatalo-iltaan on helppo osallistua, vaikka seurakunnan tilaisuuksissa ei muuten juuri tulisikaan käytyä.
-Tässä lämminhenkisessä illanvietossa ei mittailla kenenkään uskon määrää, vakuuttaa Pirkka-pappi.

Tervetuloa seurakunnan järjestämään Sadonkorjuun Majataloon kunnantalolle keskiviikkona 18.9. klo 18 alkaen. Perheen pienimmille on samaan aikaan oma Lasten Majatalo. Illan päättää ruisleipätarjoilu kunnantalon aulassa.