Rakennuspalvelu Joni Pietarinen valittiin kirkon korjaus-ja muutostöiden II-vaiheen rakennusurakoitsijaksi

14.5.2019 13.55

Sähköurakoitsijaksi valittiin Sensio Oy, LVIA-urakoitsijaksi Suomen Talotekniikka Mikkeli Oy. Sprinkelit asentaa A-Pipe Oy.

Viimeinen messu kirkossa ennen korjautöiden alkamista on 26.5.

Sen jälkeen messut pidetään pääsääntöisesti seurakuntakeskuksessa.

Kesän konfirmaatiomessut ovat kuitenkin 16.6. ja 17.7. Kansis-keskuksessa klo 10.

Hautaan siunaamiset (arkkuhautaus) suoritetaan haudalla ja tuhkaukseen menevien vainajien siunaukseen on varattu oma paikka.

Korjaustöiden vuoksi kirkon alue aidataan melko laajasti ja tänä kesänä ei sankarihaudoille istuteta kukkia. Kirkko ei myöskään toimi tiekirkkona.

Koska Kangasniemen Musiikkiviikkojen avajaiskonsertti pidetään Hankasalmen kirkossa 12.7. klo 19, Kangasniemen seurakunta järjestää ilmaisen linja-autokyydiin konserttiin (matka ei sisällä konserttilippua). Ilmoittautua voi 12.6. mennessä numeroon 0400 143 600 ma-pe klo 9-12. Ks. konsertin tarkemmat tiedot:

Toivomme, että korjaus- ja muutostyöt etenevät suunnitelmien mukaan ja pääsemme mahdollisesti ensi vuoden alkupuolella muutostöiden jälkeen viettämään juhlamessua kotikirkossamme!