TIEDOTE KIRKON KORJAUS- JA MUUTOSTÖISTÄ

13.6.2019 06.00

Rakennuspalvelu Joni Pietarinen valittiin kirkon korjaus-ja muutostöiden II-vaiheen rakennusurakoitsijaksi. Urakkasopimus allekirjoitettiin perjantaina 24.5.

Sähköurakoitsijaksi valittiin Sensio Oy, LVIA-urakoitsijaksi Suomen Talotekniikka Mikkeli Oy. Sprinklerit asentaa A-Pipe Oy.

MUUTOS-JA KORJAUSKOHTEET:

-Suoran sähkölämmön tilalle vaihdetaan maalämpö. Kaivot

sijoittuvat kirkon eteläpuolella olevalle puistsoalueelle.

- Kirkon ala-ja yläpohjien eristystä parannetaan.

- Perustuksia korjataan.

- Kirkon alta poistetaan 350 m3 hiekkaa ja laitetaan tilalle sepeliä

- Sähkökeskuks uusitaan.

- Sammutusjärjestelmä asennetaan.

- Urut huolletaan.

- Sakraalikalusteet (altari, kastemalja ym.), sekä kirkkotekstiilit uusitaan.

- Katto korjataan ja maalataan.

- Invaluiskan rakentaminen ja urkuparven alapuoleisen tilan muuntaminen monitoimitilaksi odottaa vielä kirkkohallituksen lupaa.

MESSUT KORJAUSTÖIDEN AIKANA pidetään kesä-heinäkuussa seurakuntakeskuksessa ja su 28.7. ALKAEN kunnantalon Kangasniemi-salissa.

HUOM! Kesän konfirmaatiomessut ovat  16.6. ja 7.7. Kansis-keskuksessa klo 10 (Kankaistentie 5)

HAUTAAN SIUNAAMISET

Hautaan siunaamiset (arkkuhautaus) suoritetaan haudalla ja tuhkaukseen menevien vainajien siunaus Vihikankaan hautausmaalla.

MUUTA:

Korjaustöiden vuoksi kirkon alue aidataan melko laajasti, esim. kirkon parkkialue suljetaan ja kulkuun tulee jonkun verran rajoituksia myös hautausmaalla. Tänä kesänä ei sankarihaudoille istuteta kukkia. Kirkko ei myöskään toimi tiekirkkona.

.....................

Koska Kangasniemen Musiikkiviikkojen avajaiskonsertti pidetään Hankasalmen kirkossa 12.7. klo 19, Kangasniemen seurakunta järjestää ilmaisen linja-autokyydiin konserttiin (matka ei sisällä konserttilippua). Ilmoittautua voi 12.6. mennessä numeroon 0400 143 600 ma-pe klo 9-12. Ks. konsertin tarkemmat tiedot:

Toivomme, että korjaus- ja muutostyöt etenevät suunnitelmien mukaan ja pääsemme mahdollisesti ensi vuoden alkupuolella muutostöiden jälkeen viettämään juhlamessua kotikirkossamme!