Uutislistaukseen

Musiikki ja tarinat hoitavat Valon ja lohdun illassa. Lämpimästi tervetuloa!

Keskiviikkona 20.9. klo 18 kirkossa ja seurakunnan somekanavien kautta alkavat soida Valon ja lohdun illan sävelet. Niina-Maria Tiihonen vastaa musiikista, Jouni Kuitusella on puheosuus ja Päivi Kettunen haastattelee Sirpa Malista.

Musiikista vastaa äitiyslomalta palannut Niina-Maria Tiihonen, jonka valitsemat lempeät laulut kannattelevat iltaa. 

-Haluan omalta osaltani olla välittämässä kuulijoille Jumalan rakkautta. Jokainen meistä on tuon rakkauden arvoinen, kertoo puolestaan illassa puhuva Jouni Kuitunen.  

Tällä kertaa vieraana on monille kangasniemeläisille tuttu, hiljattain eläkkeelle jäänyt fysioterapeutti Sirpa Malinen. 

-Minulle on tärkeää kunnioittaa karjalaisia sukujuuriani, sillä äitini lapsuudenkoti oli Harlussa, kertoo Sirpa. 

-Haastattelun otsikkona on käännekohta. Aion käsitellä sitä niin, että kerron muutamasta merkittävästä muutoksesta elämässäni, pohdiskelee Sirpa. 

 Nämä rauhalliset iltatuokiot kirkossa ovat pikkuhiljaa löytäneet paikkansa seurakunnan tilaisuuksien joukossa ja niiden kävijämäärä kasvaa koko ajan. 

-Lämpimästi tervetuloa tähän kodikkaaseen iltahetkeen, jossa katsomme toinen toisiamme  armollisin ja hyväksyvin silmin, toivottaa juontajana toimiva Päivi Kettunen. 

Valon ja lohdun ilta kirkossa sekä seurakunnan Facebook- ja YouTube -kanavien kautta keskiviikkona 20.9.2023 klo 18-19. Uutuutena on lapsiperheille tarjolla Tervaniemen tuvalla lapsiparkki tilaisuuden ajaksi noin klo 17.00 – 19.15. 

15.9.2023 06.00