Uutislistaukseen

Mitä usko Jumalaan minulle merkitsee

Soraya Lindberg-Hagertin mietteitä

Olen Soraya Lindberg-Hagert, 31-vuotias. Lapsesta asti olen oppinut tuntemaan Jeesuksen, mutta matkalla horjahdin. Armosta saan tänään palvella Herraa Jeesusta Kristusta.

25-vuotiaana tunsin erityistä Jumalan kaipuuta. Sain postilaatikkooni uskoon tulo- kertomuksen ” yksi yö muutti kaiken”. Se kiinnosti minua ja aloin puhua Jeesuksesta ympärilläni oleville ihmisille.

Tuon ihmeellisen kertomuksen jälkeen elämäni muuttui. En kuitenkaan tehnyt julkisesti ratkaisua seurata Jeesusta ja vähitellen Jumalan kutsu haaleni ja tavallaan hylkäsin yhteyden Jumalaan. Koko ajan tunsin kaipuuta Jumalan yhteyteen ja rukoilin kaikkien vaikeuksien keskellä, että voisin saada sisimpääni sen rauhan, jota olin jo tuntenut. Kävin Anja Vesavaaran kokouksissa ja siellä sain tehdä päätöksen seurata Jeesusta. Tulin uskoon ja tunsin välittömästi rauhan ja Pyhän Hengen läsnäolon elämässäni. Päätin koko sydämestäni jättää kaiken vanhan ja antaa Jumalan tehdä työtä minussa. Elämäni muuttui ja en enää ollut yksin, vaan Jeesus oli kanssani jokaisessa askeleessa ja tilanteessa. Pian oman uskoon tuloni jälkeen sain rukousvastauksen, kun myös mieheni tuli uskoon. Perheeseemme tuli apu ylhäältä. Usko Jumalaan merkitsee minulle ja perheelleni, että aloitimme yhdessä pienimuotoisia hartaushetkiä ja lauluin levittää Jumalan sanaa. Nämä palvelustehtävät johtivat meidät Helluntaiseurakuntaan.

Haluan olla uskollinen Jumalalle ja innolla odotan mitä Jumalalla on elämälleni varattu.

Usko merkitsee minulle, että en olisi mitään ilman Jeesusta Kristusta. Tiedän, että säilyttämällä uskon niin eräänä päivänä pääsen perille taivaan kotiin.

Voiko olla rakkautta suurempaa kuin Jeesuksen rakkaus? Hänen rakkautensa, joka täytti Taivaan Isän tahdon ja vuodatti kalliin verensä Golgatan ristillä ja sovitti minunkin syntini, jotta minulla olisi mahdollisuus iankaikkiseen elämään. Jumalalla oli suunnitelma minun elämälleni ja olen valmis antamaan itseni kokonaan Hänen käyttöönsä.

Jeesus löysi minut. Jeesus on rakkaus ja hän tahtoo löytää myös sinut!

kirjoitus: Soraya Lindberg-Hagert

valokuva: Sorayan omakuva

2022-09-29 06:00:00.0