Ilmoittautuminen Kangasniemen seurakunnan rippikouluun 2018-2019

Ole hyvä ja ilmoittaudu tällä lomakkeella 2.11. mennessä. Tee ilmoittautuminen, vaikka olisit menossa muualle rippikouluun, sillä rippikoulun osallistumisjakso käydään aina omassa kotiseurakunnassa. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Tietoja lukevat vain rippikoulun työntekijät ja tiedot hävitetään 3 kuukauden päästä rippikoulun päätyttyä. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.

Rippikoululaisen ruokavalio on:

Kenttä on pakollinen.

Rippikoulussa otetaan valokuvia ja videoita seurakunnan julkaisuihin, kuten kotisivut, Facebook, Instagram. Kuvat ja videot ovat yleiskuvia useammasta ihmisestä, eivät lähikuvia yksittäisestä rippikoululaisesta.

Leiritoiveet

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.