(kuva: Renja Nurmi ja Maata Näkyvissä-festarit)

Maata Näkyvissä-festarit Turussa pe 15.- su 17.11.2019

 

Marraskuu lähestyy huimaa vauhtia ja niin tekevät Maata Näkyvissä-festarit, tuttavallisemmin MNF:t! Tämän vuoden teema on "Mitä mä pelkään?" Jo 35:ttä kertaa järjestettäville Maata Näkyvissä-festareille on taas tulossa tuhansittain nuoria yhdessäolon, musiikin ja ilosanoman äärelle. Lähde mukaan joukkoon huimaan kokemaan millaiset ovat Euroopan isoimpien kristillisten nuorisofestareiden tunnelma ja meininki! Luvassa taatusti laadukasta gospelmusiikkia sekä mielenkiintoisia workshoppeja ja tietenkin sitä mahtavaa festarifiilistä!

 

Koko reissun hinta on 80 € (sisältäen festarirannekkeen, majoituksen, kuljetukset sekä ruuat festareilla). Reissun hintaan on mahdollisuus myös saada avustusta, ota yhteyttä Samuliin asiasta!

 

Ilmoittautuminen alkaa lauantaina 21.9. klo 10 ja kestää tiistaihin 15.10. asti. Ilmoittautumisajan jälkeen osallistujille lähetetään osallistujakirje, jossa mm. tarkempaa infoa reissusta sekä osallistujakortti, mikä pitää olla täytettynä kun perjantaina bussille tulet.

 

Ota ihmeessä kaverit mukaan ja ilmoittaudu tästä linkistä

Käy myös katsomassa tästä festareiden viralliset sivut, missä muun muassa tarkempia tietoja ohjelmista sekä artisteista!

 

Tsekkaa myös viime vuoden festarien AFTERMOVIE!

 

Jos sulle tulee kysyttävää, ota yhteyttä nuorisotyönohjaaja Samuli Pietiläiseen puhelimitse (0400 143 607) tai sähköpostitse. Festareilla nähdään!