Oletko nuorten kanssa hyvin toimeentuleva kirkollisen työn moniottelija? Tule töihin elävään seurakuntaan keskelle kauneinta Suomea! Kangasniemen seurakunnassa on haettavana

NUORISOTYÖNOHJAAJAN MÄÄRÄAIKAINEN VIRKA 2.10.2019 - 31.7.2020

MIKÄ SEURAKUNTA?

Kangasniemi sijaitsee Valtatie 13:n varressa, vesistöjen äärellä Jyväskylän ja Mikkelin välimailla. Jäseniä seurakunnassamme on noin 4 400 ja palveluksessa on 16 vakituista työntekijää. Toimintaamme värittävät muun muassa kuukausittaiset gospelmessut, vahva vapaaehtoistoiminta sekä halu välittää kristillistä sanomaa.

MIKÄ VIRKA?

Viranhaltijan vastuulla on yhdessä nuorisopastorin ja toisen nuorisotyönohjaajan kanssa seurakunnan nuoriso- ja varhaisnuorisotyö, minkä lisäksi nuorisotyönohjaajat osallistuvat seurakuntamme koko kasvatustyöhön. Haemme henkilöä, jolla on myös kiinnostusta musiikkitoimintaan ja itsenäinen työote.

MITEN TYÖTÄ ON TEHTY?

Nuorisotyön kivijalkoja ovat olleet vahva koululais- ja leirityö (oma leirikeskus), ja säännölliset nuortenillat ja nuorten omat kokoontumiset ovat myös toiminnalle tyypillisiä.

MITEN MENESTYN?

Kyky tulla nuorten kanssa toimeen heitä kuunnellen on edellytys työssäsi menestymiseen. Arvostamme ihmissuhde- ja yhteistyötaitoja, sillä nuorisotyönohjaajana olet mukana myös työalojen rajat ylittävässä yhteistyössä. Mielenkiintoisen lisän tuot, jos sinulla on jo mainitusti osaamista musiikkia kohtaan. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis monilahjakkuus, vaan tärkeintä on positiivinen asenne sekä halu kehittää myös itseäsi.

MITEN HAEN?

Hakemusten joita ei palauteta, tulee olla liitteineen (ansioluettelo ja jäljennökset opiskelu- ja työtodistuksista) perillä viimeistään pe 16.8.2019 klo 12.00 osoitteessa Kangasniemen seurakunta / kirkkoneuvosto, Kirkkoniementie 2, 51200 Kangasniemi (kuoreen merkintä ”Nuorisotyönohjaaja”) tai sähköpostitse osoitteella kangasniemen.kirkkoherranvirasto[at]evl.fi. Voit kertoa itsestäsi myös videohakemuksella, joka pyydetään toimittamaan samaan s-postiosoitteeseen. Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka järjestetään 4. ja 5.9.2019.

Hakijalle katsotaan eduksi kelpoisuus kirkon nuorisotyönohjaajan virkaan (kirkkohallituksen päätös nro 124, 24.1.2017), musiikilliset valmiudet sekä kokemus varhaisnuorisotyöstä. Palkkaus on (KirVesTes) vaativuusryhmä 502 mukainen. Virassa on 4 kk koeaika. Valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Ennen viran vastaanottamista valittavan on esitettävä seurakunnan työterveyshuollon lääkärin antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

KENELTÄ KYSYN?

Tiedusteluihin vastaa 2. - 16.8.2019 välisenä aikana seurakuntapastori Tuula Suuronen p. 0400 – 143 603 ja tuula.suuronen[at]evl.fi.

Ehkä juuri sinä olet tuleva osa tiimiämme - odotamme hakemustasi!