Pisara-suurleiri Pieksämäen Partaharjulla 24.-29.7.2019

Saatat miettiä että mikä on Pisara-suurleiri? Olet tullut juuri oikealle sivulle! Tällä sivulla pääset tutustumaan tulevaan leiriin ja ilmoittautumaan Pisara-suurleirille.

Mikä ihmeen Pisara-suurleiri?

Pisara-suurleiri on osa suurleirien ketjua joita ollaan järjestetty jo 18. kertaa, joka neljäs vuosi (vähän niin kuin olympialaisia!). Ensimmäinen suurleiri järjestettiinkin jo vuonna 1951. Pisara-leirillä yövytään teltoissa Partaharjun upeissa maisemissa. Leirillä on alaleirejä jonne jakaudutaan hiippakunnittain kukin omiin alaleirihin. Meidän alaleirimme on tällä kerralla Järvelä, joka on Mikkelin ja Kuopion hiippakunnan oma alaleiri.

Leirille lähdemme keskiviikkona 24.7. aamulla ja perille päästyämme alkaa telttojen pystytys ja muu leirialueiden rakentelu. Ensimmäiseen leiripäivään kuuluu myös kaikille yhteinen iltanuotio. Keskiviikosta sunnuntaihin vietämme varsinaisia leiripäiviä. Klo 8.30–22.30 on ohjelmaa leirikylissä, suurella iltanuotiolla, Ristikiven kirkossa ja Salvosen rannoilla. Sunnuntaina 28.7. vietämme yhteistä kirkkohetkeä ja kokoonnumme illalla juhlimaan yhdessä ennen kotiin lähtöä. Leiri päättyy maanantaina 29.7. klo 10 alkavaan matkaan siunaamiseen ja lippujen laskuun leirikylissä. Kangasniemellä olemme siis viimeistään iltapäivällä.

Pisara-suurleirille odotetaan 2000 osallistujaa, joten tunnelma on taattu! Kangasniemen seurakunta lähtee myös mukaan leirille omalla poppoollaan, joten ilmoittaudu mukaan!

Leiri on suunnattu 10-14-vuotiaille varhaisnuorille (jos täytät tänä vuonna 10, voit ilmoittautua! :))

Pisara-suurleirin leirilaulu on julkaistu! Tsekkaa se tästä --->https://www.youtube.com/watch?v=s3pT_jOLdXk

Ilmoittaudu mukaan seuraavasta linkistä: https://www.kangasniemenseurakunta.fi/osallistu/tytot-ja-pojat/leiri-ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avataan ke 20.3. klo 16 ja se suljetaan ti 30.4.

YouTube-video
Suuret iltanuotiot ovat hienoja kokemuksia. Tämä kuva viime suurleiriltä 2015. Kuva: Juhani Valtola

Muuta hyödyllistä tietoa koskien Pisara-suurleiriä:

-Ennen leiriä järjestämme Tervaniemen tuvalla (Tervaniementie 1) vapunpäivänä 1.5. klo 13-15 osallistujille ja heidän huoltajilleen etukäteistapaamisen, jossa kerrotaan lisätietoa leiristä, leirimaksuista yms. Ota mukaan etukäteistapaamiseen telttasi, jos sinulla sellainen on. Etukäteistapaamisessa jaamme myös leirikirjeen sekä varustelistan. Varustelista tulee myöhemmin myös tälle sivulle.

-Voit jo etukäteen miettiä kenen muiden kanssa haluat teltassa nukkua. Yhteen telttaan mahtuu teltan koosta riippuen 1-4 lasta. Voit halutessasi myös nukkua ihan itsestään teltassa. Telttailua kannattaa myös kokeilla kesällä ennen leiriä. Seurakunnalla on myös telttoja lainattavissa ja kannattaa myös kysellä telttoja tutuilta, sukulaisilta ym.

Katso lisäinfoa Pisara-suurleiristä osoitteesta: http://www.pisaraleiri.fi/