lapsia kiipeilytelineessä

Kouluikäiset

Nuori kirkko viettää juhlavuottaan, sillä sen juuret ulottuvat vuoteen 1919. Siksi juhlimme 2019 alusta loppuun. Tykkää Facebookissa Kangasniemen seurakunnasta niin saat ajankohtaista tietoa.

Terviksen kerhot ja avoimet ovet jatkuvat taas syyskuussa, tervetuloa mukaan!

Kerhoissa mm. pelaillaan, liikutaan, askarrellaan, leivotaan kerholaisten toiveita kuunnellen. Aluksi vietetään kerhohartaus. Kerhoon voit tulla ilmoittautumatta mukaan koko kerhokauden ajan. Seurakunta on vakuuttanut kerholaiset kerhoajalla. Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoa. Kerho on maksuton.

PUUHAKERHOT TERVANIEMEN TUVALLA:

Puuhakerho 1.-2.-luokkalaisille keskiviikkoisin klo 17-18.30, kerhonohjaajina Tanja ja Sara.

Puuhakerho 3.-5.-luokkalaisille torstaisin klo 17-18.30, kerhonohjaajina Iita ja Pinja.

Kerhoihin voi tulla mukaan koko syksyn ajan, ei ennakkoilmoittautumista. Kerho on maksuton. Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoja.

AVOIMET OVET ALAKOULULAISILLE TERVANIEMEN TUVALLA:

Perjantaisin klo 14-16 (ellei ole erikseen mainittu), menossa mukana Jani.

Avoimiin oviin voi tulla ja sieltä lähteä miten omiin aikoihin sopii.

KEVÄTLEIRIT SALMELASSA:

7-8.3. Lasten lumileiri Salmelassa 1-3. luokkalaisille.

Talvi on jo kovassa vauhdissa ja niin on taas leirin aika! Talven lumileirillä touhuamme ulkona luonnon helmassa, pelailemme hauskoja yhteispelejä ja vietämme kivaa aikaa yhdessä! Leirin hinta on 15 €.

Pääosin leiri vietetään ulkona, mutta käytössämme on myös leirikeskuksen tilat esim. ruokailuun ja suojaksi oikein huonon sään sattuessa. Kumpaankin päivään kuuluu lounas, välipala ja päivällinen. Leiripäivä alkaa klo 9.30 ja päättyy n. klo 17.30.

Leiri on päiväleiri aikaisemmasta ilmoituksesta huolimatta, jossa kerrottiin, että leiri toteutetaan yöleirinä. Tämä johtuu henkilöstömuutoksista. Pahoittelemme virheellistä informaatiota!

la 21.- su 22.3.      Pelileiri 4.-6.-luokkalaisille

Tervetuloa viettämään yhteistä pelileiriä Salmelaan! Pelaamme yhdessä kännykällä ja pleikalla, lautapelejä unohtamatta. Leirille tullaan lauantai-iltana klo 10 ja leiri loppuu sunnuntaina klo 14. Leirin hinta on 10 €. Leirillä on tarjolla yhteinen lounas, päivällinen ja iltapala lauantaina, sekä sunnuntaina aamupala ja lounas.

Käymme pelaamisen lomassa ulkoilemassa ja pulkkamäessä, joten lämpimät ja vettäkestävät ulkovaatteet tulevat tarpeeseen. Voitte halutessanne keksiä kavereiden kanssa jotain pientä sketsiä, peliä, arvoitusta yms. yhteiseen ohjelmaan. Ota mukaan myös hyvää syömistä lauantai illan pelisessioita varten.

Ilmoittautuminen kummallekin leirille aukeaa keskiviikkona 5.2. klo 16 ja on auki ke 19.2. saakka osoitteessa kangasniemenseurakunta.fi

Ilmoittaudu leirille tästä!

Seuraa ilmoittelua Facebookissa ja kotisivuilla!

Tykkää Facebookissa: Kangasniemen seurakunta