lapsia kiipeilytelineessä

Kouluikäiset

Nuori kirkko viettää juhlavuottaan, sillä sen juuret ulottuvat vuoteen 1919. Siksi juhlimme 2019 alusta loppuun. Tykkää Facebookissa Kangasniemen seurakunnasta niin saat ajankohtaista tietoa.

Kiitos kesän leiriläisille mukavista hetkistä. Terviksen kerhot ja avoimet ovet jatkuvat taas syyskuussa, tervetuloa mukaan!

Kerhoissa mm. pelaillaan, liikutaan, askarrellaan, leivotaan kerholaisten toiveita kuunnellen. Aluksi vietetään kerhohartaus. Kerhoon voit tulla ilmoittautumatta mukaan koko kerhokauden ajan. Seurakunta on vakuuttanut kerholaiset kerhoajalla. Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoa. Kerho on maksuton.

Pisara-telttaleiri 24.-29.7.19 Partaharjulla Pieksämäellä

Tervetuloa kaikki 10-14-vuotiaat viettämään suurleiriä Kangasniemen porukassa! Tälle telttaleirille juhlimaan saapuu koululaisia ympäri Suomen. Leirikylämme on Järvelä, jossa telttailee Mikkelin ja Kuopion hiippakuntien alueelta saapuvat ryhmät. Leiripaikkana on Partaharjun leirikylä.

Lisäinfoa leiristä löydät tältä sivulta.

Ilmoittautuminen Pisara-leirille

Ilmoittautuminen alkaa ke 20.3. klo 16 ja ennakkokokoontumisen pidämme vapunpäivänä ke 1.5. klo 13-15. Ilmoittautua voi vappuaattoon 30.4. saakka. Leirimaksu on 80€/ leiriläinen (sisaralennuksella 60€). Leirimaksuun voi hakea avustusta tarvittaessa.

Ilmoittautuminen 10-14-vuotiaiden Pisara-suurleirille tästä: https://www.kangasniemenseurakunta.fi/osallistu/tytot-ja-pojat/leiri-ilmoittautuminen

Pisaran yhteydessä on myös perheleiri, josta lisätietoa ja ilmoittautuminen osoitteessa pisaraleiri.fi/hinnat-ja-ilmoittautuminen. Perheleirille ilmoittaudutaan itse, 10-14-vuotiaat ilmoittautuvat Kangasniemen seurakunnan sivuilla.

Tykkää Facebookissa: Kangasniemen seurakunta