lapsia kiipeilytelineessä

Kouluikäiset

Syysloman aloitus Salmelassa la 20.10. klo 11-14

Tervetuloa lapsiperheet makkaranpaistoon ja ulkopeleihin. Vietämme syyspäivää ulkoillen, joten lämmintä päälle ja nauttimaan raikkaasta ilmasta. Myös kahvia ja lettuja tarjolla. Salmelan osoite on Salmelantie 74.

Avoimet ovet 3.-6.- luokkalaisille

perjantaisin klo 14–16.30 Tervaniemen tuvalla 30.11. saakka

Avoimissa ovissa voit pelailla biljardia, jääkiekkopeliä tai lautapelejä tai vain olla ja jutella. Tarjolla pientä välipalaa. Tervetuloa yksin tai kavereiden kanssa siksi aikaa kun haluat. Mukana Sanna ja Samuli tai vapaaehtoiset.

(Avoimia ovia ei ole 19.10., 26.10. eikä joulukuussa.)

Puuhakerho 1.-2.-luokkalaisille

keskiviikkoisin klo 17–18.30 Tervaniemen tuvalla (Tervaniementie 1)

Kerhonohjaajina Alma ja Erika, alkaen 12.9.

Puuhakerho 3.-5.-luokkalaisille

torstaisin klo 17–18.30 Tervaniemen tuvalla

Kerhonohjaajina Iita ja Piitu, alkaen 6.9.

Kerhoissa mm. pelaillaan, liikutaan, askarrellaan, leivotaan kerholaisten toiveita kuunnellen. Aluksi vietetään kerhohartaus. Kerhoon voit tulla ilmoittautumatta mukaan koko kerhokauden ajan. Seurakunta on vakuuttanut kerholaiset kerhoajalla. Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoa. Kerho on maksuton.

Syysleirit Salmelan leirikeskuksessa (Salmelantie 74)

2.-4.11. Rauhassa yhdessä-leiri 1.-3.-luokkalaisille

Leirikirjeet lähetetään ilmoittautuneille lokakuun alussa. Muutama vielä mahtuu mukaan, voit ilmoittautua Sannalle viestillä 0400 143 608.

Leiri alkaa perjantaina klo 18-18.30 ja päättyy sunnuntaina n. klo 11.20 messuun, jonne tulemme Salmelasta yhteiskyydityksellä. Messussa on lastenkirkko, johon voi leiriläisten lisäksi osallistua muutkin lapset, tervetuloa koko perheellä! Leirillä pohditaan, miten tulla toimeen kaikkien kanssa ja vietetään aikaa yhdessä ulkopeleissä, askarrellen, laulaen ja tietysti myös rauhoittuen. Mukana menossa isoset.

Lauluryhmä 11–18-vuotiaille

Harjoittelemme yhdessä eri äänissä laulamista, mikrofonin käyttöä ja vinkkejä hyvään äänenkäyttöön. Lauluja voidaan valita myös yhdessä. Ilmoittaudu Sannalle (yhteystiedot alla), sovimme harjoitukset noin kolmen viikon välein.

Tykkää Facebookissa: Kangasniemen seurakunta

Tulossa:
Suurleiri 10-14-vuotiaille 24.-29.7.19 Pieksämäen Partaharjulla.

Kuva: jiipeenetti.fi