lapsia kiipeilytelineessä

Kouluikäiset

Avoimet ovet 3.-6.- luokkalaisille

perjantaisin klo 14–16.30 Tervaniemen tuvalla 30.11. saakka

Avoimissa ovissa voit pelailla biljardia, jääkiekkopeliä tai lautapelejä tai vain olla ja jutella. Tarjolla pientä välipalaa. Tervetuloa yksin tai kavereiden kanssa siksi aikaa kun haluat. Mukana Sanna ja Samuli tai vapaaehtoiset.

(Avoimia ovia ei ole 19.10., 26.10. eikä joulukuussa.)

Puuhakerho 1.-2.-luokkalaisille

keskiviikkoisin klo 17–18.30 Tervaniemen tuvalla (Tervaniementie 1)

Kerhonohjaajina Alma ja Erika, alkaen 12.9.

Puuhakerho 3.-5.-luokkalaisille

torstaisin klo 17–18.30 Tervaniemen tuvalla

Kerhonohjaajina Iita ja Piitu, alkaen 6.9.

Kerhoissa mm. pelaillaan, liikutaan, askarrellaan, leivotaan kerholaisten toiveita kuunnellen. Aluksi vietetään kerhohartaus. Kerhoon voit tulla ilmoittautumatta mukaan koko kerhokauden ajan. Seurakunta on vakuuttanut kerholaiset kerhoajalla. Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoa. Kerho on maksuton.

Syysleirit Salmelan leirikeskuksessa (Salmelantie 74)

Ilmoittautuminen leireille alkaa 21.9. klo 16 TÄÄLTÄ ja on auki 30.9. saakka. Leireille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumismaksu on 15 e, joka maksetaan leirille tullessa. Leirikirje lähetetään lokakuussa. Tämän syksyn teemana kirkon kasvatuksessa on RAUHA.

19.–21.10. Omassa rauhassa-leiri 4.-7.-luokkalaisille

Leiri alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina n. klo 13. Ohjelmassa sekä omaa rauhoittumista että mukavaa tekemistä muiden kanssa sisällä ja ulkona. Rentoutua voi myös saunoen ja aikaa on myös salissa pelailuun. Mukana menossa isoset.

2.-4.11. Rauhassa yhdessä-leiri 1.-3.-luokkalaisille

Leiri alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina n. klo 11.30 messuun, jonne tulemme Salmelasta yhteiskyydityksellä. Messussa on lastenkirkko, johon voi leiriläisten lisäksi osallistua muutkin lapset. Leirillä pohditaan, miten tulla toimeen kaikkien kanssa ja vietetään aikaa yhdessä ulkopeleissä, askarrellen, laulaen ja tietysti myös rauhoittuen. Mukana menossa isoset.

Lauluryhmä 11–18-vuotiaille

Harjoittelemme yhdessä eri äänissä laulamista, mikrofonin käyttöä ja vinkkejä hyvään äänenkäyttöön. Lauluja voidaan valita myös yhdessä. Ilmoittaudu Sannalle (yhteystiedot alla), sovimme harjoitukset noin kolmen viikon välein.

Tykkää Facebookissa: Kangasniemen seurakunta

Tulossa:
Suurleiri 10-14-vuotiaille 24.-29.7.19 Pieksämäen Partaharjulla.

Kuva: jiipeenetti.fi