lapsia kiipeilytelineessä

Kouluikäiset

Nuori kirkko viettää juhlavuottaan, sillä sen juuret ulottuvat vuoteen 1919. Siksi juhlimme 2019 alusta loppuun. Tykkää Facebookissa Kangasniemen seurakunnasta niin saat ajankohtaista tietoa.

Terviksen kerhot ja avoimet ovet jatkuvat taas syyskuussa, tervetuloa mukaan!

Kerhoissa mm. pelaillaan, liikutaan, askarrellaan, leivotaan kerholaisten toiveita kuunnellen. Aluksi vietetään kerhohartaus. Kerhoon voit tulla ilmoittautumatta mukaan koko kerhokauden ajan. Seurakunta on vakuuttanut kerholaiset kerhoajalla. Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoa. Kerho on maksuton.

PUUHAKERHOT TERVANIEMEN TUVALLA:

Puuhakerho 1.-2.-luokkalaisille keskiviikkoisin klo 17-18.30, kerhonohjaajina Siiri ja Tanja.

Puuhakerho 3.-5.-luokkalaisille torstaisin klo 17-18.30, kerhonohjaajina Iita ja Pinja.

Kerhoihin voi tulla mukaan koko syksyn ajan, ei ennakkoilmoittautumista. Kerho on maksuton. Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoja.

AVOIMET OVET ALAKOULULAISILLE TERVANIEMEN TUVALLA:

Perjantai 6.9. alkaen, perjantaisin klo 14-16, menossa mukana Samuli.

Avoimiin oviin voi tulla ja sieltä lähteä miten omiin aikoihin sopii.

SYYSLEIRIT SALMELASSA:

la 19.- su 20.10.  Ruska-syysleiri (päiväleiri) 1.-4.-luokkalaisille

Syksy tulee ja niin on taas leirin aika! Ruska-syysleirillä touhuamme ulkona luonnon helmassa, pelailemme hauskoja yhteispelejä ja vietämme kivaa aikaa yhdessä! Leirin hinta on 15 €.

Pääosin leiri vietetään ulkona, mutta käytössämme on myös leirikeskuksen tilat esim. ruokailuun ja suojaksi oikein huonon sään sattuessa. Kumpaankin päivään kuuluu lounas, välipala ja päivällinen. Leiripäivä alkaa klo 9.30 ja päättyy n. klo 17.30.

pe 8.- la 9.11.      Pelileiri 5.-7.-luokkalaisille

Tervetuloa viettämään yhteistä pelileiriä Salmelaan! Pelaamme yhdessä kännykällä ja pleikalla, lautapelejä unohtamatta. Leirille tullaan perjantai-iltana klo 18 ja leiri loppuu lauantaina klo 18. Leirin hinta on 10 €.

Käymme pelaamisen lomassa ulkoilemassa, joten lämpimät ja mahdollisen sateenkestävät ulkovaatteet tulevat tarpeeseen. Voitte halutessanne keksiä kavereiden kanssa jotain pientä sketsiä, peliä, arvoitusta yms. yhteiseen ohjelmaan. Pidämme myös perjantaina iltapalan aikaan nyyttäreitä, johon voit ottaa mukaan jonkun suolaisen tai makean herkun (karkkia, sipsiä, hedelmiä, suklaata yms.) yhteisesti jaettavaksi.

Ilmoittautuminen kummallekin leirille aukeaa keskiviikkona 18.9. klo 16 ja on auki ke 2.10. saakka osoitteessa kangasniemenseurakunta.fi

Ilmoittautuminen tästä linkistä!

Seuraa ilmoittelua Facebookissa ja kotisivuilla!

Tykkää Facebookissa: Kangasniemen seurakunta