Klassinen harmonikkakonsertti kirkossa

su 9.6. klo 14.00 – 15.00
.

Kangasniemen kirkko

Lämpimästi tervetuloa kesäiseen kirkkokonserttiin, jossa esiintyy nuori taidokas harmonikkataiteilija Vilma Wiren.

Vilma Wiren on 20-vuotias harmonikansoittaja Jyväskylästä. Hän opiskelee Sibelius Akatemian nuorisokoulutuksessa musiikin tohtori Veli Kujalan johdolla.

Vilma Wiren on vuoden 2021 Kultaisen Harmonikan voittaja sekä vuoden 2019 Pelimannimestari. Lisäksi hän on osallistunut useita kertoja valtakunnalliseen Minä Soitan Harmonikkaa-kilpailuun sekä esiintynyt vierailijana eri harmonikkakonserteissa.

Konsertin ohjelma koostuu klassisesta kirkkomusiikista sekä klassisista harmonikalle sävelletyistä teoksista. Konsertissa kuullaan mm. Scarlatin ja Mozartin teoksia sekä teoksia suomalaisilta harmonikkataiteilijoilta, kuten Lasse Pihlajamaalta sekä Paul Norrbackilta.

Vapaa pääsy. Käsiohjelma 10 €.
  • Musiikki Musiikki