Valon ja lohdun ilta

mukana olijat ja kirkko ja kukkia

Kangasniemen kirkko

Lämpimästi tervetuloa Valon ja lohdun iltaan paikan päälle kirkkoon tai Facebook- tai YuoTube- kanavan kautta.

Seuraava Valon ja lohdun ilta on kirkossa keskiviikkona 6.3.2024. Kyseessä on levollinen iltahetki, johon voi osallistua myös verkon kautta.

-Ilta oli ihana: se lämmitti sydäntä ja ravitsi sielua, kirjoitti ruudun välityksellä mukana ollut kiitollinen katsoja edellisen Valon ja lohdun illan jälkeen.
Niina-Maria Tiihosen lempeät laulut kannattelevat illan ohjelmaa. Jouni Kuitunen kertoo vilpittömään tapaansa Jumalan rakkaudesta.

-Meistä jokainen kaipaa lohtua jossain kohdassa elämäämme. Moni on löytänyt lohdun sanoja Raamatun sivuilta. Sieltä mekin voimme etsiä jotain mihin nojata; jotain mikä kestää, vaikka maailma ympärillä huojuisi, vakuuttaa kirkkoherra Ville Tikkanen, joka jakaa illassa kuulijoille näitä lohdun sanoja.

Tällä kertaa oman elämänsä käännekohtia muistelee Hokan koululla pitkän uran opettajana tehnyt Anita Honkanen.
-Mieleen tulee helposti moniakin elämää muuttaneita tapahtumia. Silti yksi käännekohta nousee tässä ylitse muiden, pohdiskelee Anita.

-Sydämellisesti tervetuloa tähän kodikkaaseen iltaan, jossa katsomme toinen toisiamme armollisin silmin, kutsuu tilaisuutta juontava Päivi Kettunen.

Lämpimästi tervetuloa Valon ja lohdun iltaan kirkkoon tai ruudun äärelle seurakunnan Facebook- ja YouTube -kanavien kautta keskiviikkona 6.3.2024 klo 18-19.