Kangasniemen kirkko

Tervetuloa 3. adventtisunnuntain messuun Kangasniemen kirkkoon ja verkon välityksellä. Tänään sytytämme kolme adventtikynttilää ja laulamme virrestä 13 kolme ensimmäistä säkeistöä.

Tervetuloa kolmannen adventtisunnuntain messuun Kangasniemen kirkkoon. Pyhäpäivän aiheena on: Tehkää tie Kuninkaalle.
Päivän raamatullinen keskushenkilö on Johannes Kastaja. Hänen kehotuksensa katumukseen ja parannukseen koskee myös meitä. Johannes viittaa Jumalan Karitsaan, joka kantaa koko maailman synnin. Saamme tunnustaa syntimme luottaen Kristuksessa annettuun pelastukseen. Tämä on pääasia jouluun valmistautumisessa - joulupaastossa.
www.kirkkovuosikalenteri.fi

Päivi Liukkonen saarnaa ja on liturgina. Natalia Ikonen on kanttorina. Ville Tikkanen on avustamassa. Anja Äikkään messuryhmä palvelee.
Liturgisena värinä on sininen (tai violetti) ja alttarilla palaa 2 kynttilää.

Virret:
7 Valmistu, Herran kansa
13: 1-3 Nyt sytytämme kynttilän
712 Herra. Sinä olet valo
12 Mies tänne saapui
9 Kristus tulee, kuningas
224 Oi Jeesus, leipä elämän
266 Oi Jeesus Kristus, Herramme
www.virsikirja.fi

Haluatko, että puolestasi rukoillaan? Esirukouspyynnön voi jättää seurakunnan kotisivujen painikkeesta pe klo 14 mennessä.

"Raivatkaa autiomaahan Herralle tie!
Tasoittakaa yli aron valtatie meidän Jumalallemme!"
Jes. 40:3