"Kaunis kotimaani" – Tenorissimon konsertti

su 3.7. klo 15.00
Tenorit Reijo Ikonen ja Lasse Riutamaa, Ulla-Stiina Ikonen (harppu ja kantele) sekä Mika Seppänen (sello) esiintyvät Kaunis synnyinmaa -konsertissa 3.7.

Kangasniemen kirkko

Tenorissimo eli tenorit Reijo Ikonen ja Lasse Riutamaa sekä Ulla-Stina Ikonen, harppu ja kantele ja Mika Seppänen, sello esittävät Mauno Kuusiston tunnetuksi tekemiä lauluja. Ohjelma 15 €. Tervetuloa! Konserttia ei striimata verkkoon, joten kannattaa tulla paikan päälle.

Konsertissa on myynnissä Tenorissimon "Kertokaa se hänelle"-äänitettä. Vuonna 2009 perustettu Tenorissimo-duo julkaisi tämän toisen äänitteensä elokuussa 2017. Äänite on tribuutti – kunnianosoitus lähes kaikkien varttuneitten suomalaisten tunteman laulajan, Mauno Kuusiston elämäntyölle. Mauno Kuusiston syntymästä tuli v. 2017 kuluneeksi sata vuotta. Kuusiston taiteilijaura oli yksi kaikkein pisimmistä, aina 1950-luvulta 1980-luvulle asti. Hänen hivelevän kaunis äänensä on syvällä suomalaisten tunnemuistoissa noilta ajoilta. Tästä on todisteena runsaat yleisömäärät Tenorissimon Kuusisto-konserteissa. Äänitteeseen on poimittu kauneimmat Mauno Kuusiston tunnetuksi tekemät laulut yhtenäiseksi kokoelmaksi. Suurin osa lauluista on sovitettu kahden tenorin duoksi ja neljä laulua soi yksinlauluina. Äänitteen ohjelmisto on vaihteleva – suomalaisista viihdesävelmistä italialaisiin tunnelmiin napolilaisissa lauluissa. 

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä