Viestipyhiinvaelluksen Taizé-messu

Kangasniemen kirkko

Lämpimästi tervetuloa Viestipyhiinvaelluksen kaikille avoimeen Taizé-messuun Kangasniemen kirkkoon. Taizé-messun toimittaa kirkkoherra Matti Tolvanen, kanttorina Natalia Ikonen. Mukana kirkkokuoro ja nokkahuiluyhtye Con flauto, joka aloittaa soittamisen jo klo 17.30. Taizé- eli luottamuksen messussa ei pidetä puheita, vaan osallistujilla on mahdollisuus mietiskellä hiljaisuudessa luettuja Raamatun tekstejä, laulaa säestettyjä rukouslauluja ja yhtyä luettuihin esirukouksiin. Messussa vietetään ehtoollista. Tule mukaan yhteisiin lauluihin ja rukouksiin. Anna Jumalan sanan ja hiljaisuuden koskettaa ja hoitaa sinua. Messun jälkeen tarjoillaan kirkossa iltapala.

Pyhän Olavin mannerreittiä pitkin kulkeva viestipyhiinvaellus 26.5.-14.8. Savonlinnasta Turkuun saapuu Kangasniemelle ti 7.6. Keskiviikkona 8.6. klo 18 on kaikille avoin Taizé-messu kirkossa. Vaellus jatkuu Kangasniemeltä Joutsaan perjantaiaamuna. Turkuun viesti saapuu 14.8. ja sieltä pyhiinvaellus jatkuu Pyhän Olavin merireittiä pitkin kohti saaristoa ja Ahvenanmaata.

Viestipyhiinvaelluksen nettisivut: pyhiinvaellussuomi.fi