Waltteri Torikka - Natale - Oi jouluyö

Waltteri Torikan odotettu joulukiertue saapuu Kangasniemelle 11.12.

Kangasniemen kirkko

Karismaattinen baritoni Waltteri Torikka lähtee odotetulle joulukiertueelle marraskuun lopussa. Viisitoista konserttia käsittävä Natale – Oi jouluyö -kiertue alkaa Hyvinkäältä 30. marraskuuta ja päättyy Keski-Porin kirkkoon keskiviikkona 22. joulukuuta. Kiertueella on luvassa tuttuja joululauluklassikoita, Waltterin Sydämeni joulu -albumin kappaleita ja tunnelmaan sopivia maistiaisia mm. Toivo-albumilta. Joulukiertueelle Torikan kanssa lähtevät Juha Savela (kitara), Markus Pajakkala (puhaltimet ja lyömäsoittimet) ja Eero Ignatius (kontrabasso).

Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova ooppera- ja konserttilaulaja. Platinaa ja kultaa myyneitä albumeita sekä listaykkösiä julkaissut Torikka on esiintyjänä kotonaan yhtä lailla suurilla areenoilla kuin intiimeissä konserttisaleissa.

- Odotan kovasti, että pääsen kiertämään pitkän tauon jälkeen Suomea ristiin rastiin sekä tuomaan laulun ja musiikin siivin joulumieltä ihmisille. Joulukonsertit tuovat myös itselleni joulun, kertoo MTV:n Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa paraikaa hurmaava Torikka.

Konsertti on LOPPUUNMYYTY. Lippuja ei voi ostaa ovelta!

Kunnan ja seurakunnan toimintaohjeiden pohjalta on luotu alla olevat toimintaohjeet Natale – Oi jouluyö Kangasniemen konserttia varten.

Tavoitteena on taata turvallinen konserttikokemus jokaiselle paikalle saapuvalle!

• Tule ainoastaan täysin terveenä!
  • Mikäli alueellemme tulee voimaan rajoituksia, jotka mahdollistavat koronapassin käytön, tullaan sitä vaatimaan.
  • Kirkon ovet (kaikki kolme sisäänkäyntiä) aukeavat kello 18.30. Vältetään ruuhkaa ja odotetaan omaa vuoroa sisään tullessa. Konsertti alkaa vasta kun kaikki ovat paikoillaan.
  • Kirkossa käytetään maskia. Jos sinulla ei ole omaa mukana, saat sen ovelta. Halutessasi saat käyttöösi tehokkaamman FFP2-maskin.
  • Käytetään käsidesiä sisäänkäynnin yhteydessä.
  • Kirkossa istutaan joka toisessa penkkirivissä kirkon alakerrassa ja parvilla, myös urkuparvi on käytössä.
  • Käytössä olevat penkkirivit on merkitty, ja toimitsijat ohjaavat tarpeen tullen ihmisiä istumaan, jokaiselle paikalle kuulee hyvin.
  • Vieraisiin seurueisiin pyritään jättämään turvaväli.
  • Poistutaan kirkosta maltillisesti ja väljästi, jotta ruuhkaa ei synny.

Järjestäjä

Kangasniemen kirjasto, yhteistyökumppaneina Kangasniemen Osuuspankki ja Kangasniemen seurakunta