Gospelhärpäke - Jumalan edessä musiikin siivin

ma 25.10. kello 18.00 - 19.00
Kangasniemen kirkko

Gospelhärpäkkeessä pääsee mukaan laulamaan tai kuuntelemaan tuttuja kappaleita muun muassa Viisikielisestä Syvä huokaus -yhtyeen säestämänä. Kappaleiden seasta voi löytyä kaikkea lapsille tutuista biiseistä ripariklassikoihin ja jopa joihinkin uudempiin tuttavuuksiin. Härpäkkeessä vietetään yhdessä hetki Jumalan edessä musiikin siivin.

GOSPELHÄRPÄKE – Jumalan edessä musiikin siivin.

25. lokakuuta kello 18–19 Kangasniemen kirkossa.

Syyskuun gospelmessu päättyi encoreen ja mieltä lämmittäviin kiitoksiin. Viimeinen kappale soitettiin yleisön pyynnöstä uudestaan ja edelleen tilanteesta keskusteleminen nostaa hyvän olon ja lämmön sydämeen. Musiikki oli ollut tuomassa iloa, hoitamassa ja lohduttamassa.

Musiikki yhdistettynä yhdessä olemiseen ja elämiseen on jotain todella kaunista.

Gospelhärpäkkeessä pääsee mukaan laulamaan tai kuuntelemaan tuttuja kappaleita muun muassa Viisikielisestä Syvä huokaus -yhtyeen säestämänä. Kappaleiden seasta voi löytyä kaikkea lapsille tutuista biiseistä ripariklassikoihin ja jopa joihinkin uudempiin tuttavuuksiin.

Härpäkkeessä vietetään yhdessä hetki Jumalan edessä musiikin siivin.