1. adventtisunnuntain sanajumalanpalvelus

su 29.11. kello 10.00 - 11.15
Kangasniemen kirkko

"Kuninkaasi tulee nöyränä". Liturgia ja saarna Matti Tolvanen. Kanttorina Sirkku Tolvanen. Antero Partin messuryhmä palvelee. Koska on suuri Kristus-pyhä, liturgisena värinä on valkoinen. Helena Vaarin suunnittelemat ja valmistamat uudet valkoiset kirkkotekstiilit ovat ensimmäistä kertaa käytössä. Alttarilla palaa kuusi kynttilää ja ensimmäinen adventtikynttilä syttyy. Tervetuloa laulamaan Hoosiannaa! Adventista alkaa uusi kirkkovuosi. KORONATILANTEEN VUOKSI JUMALANPALVELUS VIETETÄÄN ILMAN EHTOOLLISTA SANAJUMALANPALVELUKSENA .

THL:n suositusten mukaan kehotamme KÄYTTÄMÄÄN KASVOMASKIA. Ota oma kasvomaski mukaan!

Muistathan, että jos sinulla on vähäisiäkin hengitystieoireita, silloin et voi tulla kirkkoon, mutta voit osallistua jumalanpalvelukseen facebookin tai YouTuben kautta. Linkit löytyvät etusivulta.

Kirkkoon tultuasi

1. DESINFIOI kätesi! Jokaisella ovella on käsidesi.

2. Muista TURVAVÄLIT!

3. Istutaan vain joka toisessa penkkirivissä!

4. Yski ja aivasta hihaan tai nenäliinaan!

5. Huomioithan, kuulutko riskiryhmään!