Marian ilmestyspäivän sanajumalanpalvelus seurakunnan facebookin kautta

su 22.3. kello 10.00

Liturgia ja saarna Pirkka Sieviläinen, kanttorina Sirkku Tolvanen. Tässä jumalanpalveluksessa kappalainen Pirkka Sieviläinen pitää lähtösaarnansa. Esirukouspyyntöjä voi lähettää Tuula Suuroselle sähköpostilla tuula.suuronen(at)evl.fi tai tekstiviestillä numeroon 0400 143 603. Perjantaihin klo 16 mennessä tulleet esirukouspyynnöt luetaan sunnuntain jumalanpalveluksessa. Kirkkoon ei voi tulla paikan päälle, mutta jumalanpalvelusta voi seurata suorana lähetyksenä seurakunnan facebook- tai kotisivun kautta. Koronavirusepidemian aikana kolehdit korvataan kolehtisuunnitelman mukaisella keräyksellä, jonka tiedot löytyvät seurakunnan kotisivulta etusivun vasemmasta laidasta. Kirkko on avoinna yksityistä rukousta ja hiljentymistä varten jumalanpalveluksen jälkeen klo 11-13. Seurakunnan pappi on paikalla.

Marian ilmestyspäivä. Herran palvelijatar.