Loppiaisen messu

Kangasniemi-sali

Liturgia ja saarna Pirkka Sieviläinen, kanttorina Sirkku Tolvanen. Anna-Leena Mieskolainen, viulu. Sirpa Malisen messuryhmä palvelee.

Loppiaisen messun aiheena on Jeesus, maailman valo ja evankeliumitekstissä kerrrotaan idän viisaista tietäjistä, jotka saapuivat kumartamaan Jeesus-lasta tähden johdattamina ja toivat hänelle kallisarvoisia lahjoja.

Suomen Raamattuopiston päivätilaisuus

Kahvitarjoilu klo 12.30 alkaen.

Yhteisöllisyyden majatalo-ilta Kangasniemi-salissa

Illan vieraana Virve Ahtola - lentoemäntä, sairaanhoitaja, kukkakauppias. Vanhempi konstaapeli Toni Reinikainen kertoo yhteisöllisyydestä. Mukana myös Jaakko Pirttiaho, lauluryhmä Vive, Taika Kuusjärvi, Pirkka-pappi, Päivi Kettunen ja Majatalo-bändi.

Kirkonkylän ikäihmisten virk. iltapäivä: Aivojumppa/Tiina Ahonen

Kirkonkylän ikäihmisten virkistysiltapäivä srk-talon yläsalissa to 23.1. klo 12. Aivojumppaa! Ruokailu 6e.