Lasten joulukirkko

Eelim Kimarintie 5

Lapsiperheiden joulukirkko

Tunnelmoidaan joulua päiväkerholaisten ja pyhäkoululaisten jouluevankeliumi esityksellä ja lauletaan joululauluja. Mukana ohjelman toteutuksessa pyhäkoululaiset Sirpa Reinikaisen johdolla, kerholaiset sekä musiikissa Sanna Paappanen ja Raimo Tiihonen

Päiväkerho 5v.

Seurakunnan päiväkerho on pienelle lapselle turvallinen paikka tutustua muihin lapsiin ja opetella toimimaan ryhmässä. Samalla opitaan toisen kunnioittamista, kiitollisuutta, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan huolenpitoon ja hyvyyteen luottamista.

Päiväkerho 3-4v.

Avoin kerho