Päiväkerho 3-5v.

Päiväkerho 3-5v. Tervaniemen tupa

Seurakunnan päiväkerho on pienelle lapselle turvallinen paikka tutustua muihin lapsiin ja opetella toimimaan ryhmässä. Samalla opitaan toisen kunnioittamista, kiitollisuutta, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan huolenpitoon ja hyvyyteen luottamista.

Päiväkerhossa leikitään, opetellaan kädentaitoja, hiljennytään yhdessä Raamatun äärellä ja lauletaan Lasten virsiä. Ota kerhoon mukaan sisätossut/ liukuestesukat, pienet eväät eväshetkeä varten (juoman saa kerhosta).

Päiväkerho 3-4v.

Avoin kerho

0-6v. lapsen ja aikuisen yhteinen kerho

Päiväkerho 5v.

Seurakunnan päiväkerho on pienelle lapselle turvallinen paikka tutustua muihin lapsiin ja opetella toimimaan ryhmässä. Samalla opitaan toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan huolenpitoon ja hyvyyteen luottamista.