Avoin kerho

0-6v. lapsen ja aikuisen yhteinen kerho

Avoin kerho on tapaamispaikka alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Kerhon ohjelmaan kuuluu hartaushetki, kahvittelua ja seurustelua, vapaata leikkiä ja ohjattua askartelua. Kerhoon otetaan omat eväät mukaan. Seurakunta tarjoaa kahvit ja mehut.

Päiväkerho 3-5v.

Seurakunnan päiväkerho on pienelle lapselle turvallinen paikka tutustua muihin lapsiin ja opetella toimimaan ryhmässä. Samalla opitaan toisen kunnioittamista, kiitollisuutta, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan huolenpitoon ja hyvyyteen luottamista.

Avoin kerho

0-6v. lapsen ja aikuisen yhteinen kerho