Messupyhäkoulu

Messupyhäkoulu

Kangasniemen kunnantalo

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on luonteeltaan lasten jumalanpalvelus. Opetustuokioon kuuluu rukousta, laulua, Raamatun kertomuksia ja leikkejä. Noin 45 minuuttia kestävän pyhäkoulun tarkoituksena on tukea lapsen kristillistä kasvatusta.

Päiväkerho 3-4v.

Seurakunnan päiväkerho on pienelle lapselle turvallinen paikka tutustua muihin lapsiin ja opetella toimimaan ryhmässä. Samalla opitaan toisen kunnioittamista, kiitollisuutta, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan huolenpitoon ja hyvyyteen luottamista.

Avoin kerho

0-6v. lapsen ja aikuisen yhteinen kerho

Päiväkerho 5v.

Seurakunnan päiväkerho on pienelle lapselle turvallinen paikka tutustua muihin lapsiin ja opetella toimimaan ryhmässä. Samalla opitaan toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan huolenpitoon ja hyvyyteen luottamista.