Toiveiden joulukuusi

Kansis -keskus

.

TOIVEIDEN JOULUKUUSI

Haluatko ilahduttaa vähävaraisten kangasniemeläisten perheiden lapsia?

Kangasniemen alueen sosiaalityö ja Kangasniemen ev.lut. seurakunnan diakoniatyö toteuttavat yhteistyönä jo perinteikkään joululahjakeräyksen. Sinulla on mahdollisuus valita ja täyttää yksi tai useampi pieni lahjatoive.

Lahjatoiveet lisäohjeineen voit noutaa Kansis-keskuksen joulumyyjäisistä la 30.11. klo 10-14 tai niin kauan kuin toiveita riittää.

Lahjat tulee toimittaa kunnantalon Asiointipisteeseen  ke 18.12. mennessä. Lahjat jaetaan perheisiin ennen joulua.

Kangasniemi-sali

Messu Kangasniemi-salissa

Liturgia ja saarna Matti Tolvanen, kanttorina Sirkku Tolvanen. Anja Äikkään messuryhmä palvelee.

Kristittyjen yhteinen ilta Eelimillä

Kimarintiellä. Kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen. Mukana myös kirkkoherra Matti Tolvanen, kanttori Sirkku Tolvanen ja kirkkokuoro.

Tervaniemen tupa

Päiväkerho 5v.

Seurakunnan päiväkerho on pienelle lapselle turvallinen paikka tutustua muihin lapsiin ja opetella toimimaan ryhmässä. Samalla opitaan toisen kunnioittamista, kiitollisuutta, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan huolenpitoon ja hyvyyteen luottamista.