Päiväkerho 3-5v.

Päiväkerho 3-5v. Tervaniemen tupa

Seurakunnan päiväkerho on pienelle lapselle turvallinen paikka tutustua muihin lapsiin ja opetella toimimaan ryhmässä. Samalla opitaan toisen kunnioittamista, kiitollisuutta, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan huolenpitoon ja hyvyyteen luottamista.

Päiväkerhossa leikitään, opetellaan kädentaitoja, hiljennytään yhdessä Raamatun äärellä ja lauletaan Lasten virsiä. Ota kerhoon mukaan sisätossut/ liukuestesukat, pienet eväät eväshetkeä varten (juoman saa kerhosta).

Kangasniemen kunnantalo

Messupyhäkoulu

Pyhäkoulu

Tervaniemen tupa

Päiväkerho 5v.

Seurakunnan päiväkerho on pienelle lapselle turvallinen paikka tutustua muihin lapsiin ja opetella toimimaan ryhmässä. Samalla opitaan toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan huolenpitoon ja hyvyyteen luottamista.

Tervaniemen tupa

Päiväkerho 3-5v.