Gospelmessu Kangasniemi-salissa.

su 1.9. kello 10.00

liturgia ja saarna Tuula Suuronen, Syvä Huokaus -yhtye, Outi Virtakallion messuryhmä. Kolehti: Kansan Raamattuseuran nuoriso- ja opiskelijatyölle valtakunnallisten tapahtumien toteuttamiseen, seurakuntien nuorisotyötä tukevaan ohjelma- ja materiaalituotantoon sekä nuorten aikuisten toimintaan.

.

Messu seurakuntakeskuksessa

liturgia ja saarna Matti Tolvanen, kanttori Sirkku Tolvanen, Eija Pynnösen messuryhmä.Kolehti: Naisten toimeentulon parantamiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun

2. rippikoululeirin Konfirmaatiomessu, Kansis-keskuksessa (Kankaistentie)

liturgia ja saarna Pirkka Sieviläinen, Syvä huokaus -yhtye, Matti Tolvanen, Kiti Laitinen, Sanna Paappanen.

Messu, kesävieraiden kirkkopyhä seurakuntakeskuksessa

liturgia ja saarna Matti Tolvanen, kanttori Sirkku Tolvanen, Kari Tiusasen mesuryhmä. Kolehti: Valtakunnallisen elintarvikejakelun koordinoinnin sekä seurakuntien ruokapankkitoiminnan turvaamiseksi ja tehostamiseksi.