Nimikkolähettimme Arja Halttusen lähtöjuhla

Kangasniemi-sali

Seurakuntamme nimikkolähetin Arja Halttusen matkaan siunaaminen messussa Kangasniemi-salissa. Messun jälkeen kahvitarjoilu, yhdessäoloa ja lähtöjuhla Kangasniemi-salissa.

.

Laulu- ja lausuntadraama Sykarin kaivolla

Asante-lauluryhmä Mikkelistä esittää laulu- ja lausuntadraaman Jeesuksen ja syntisen naisen kohtaamisesta Sykarin kaivolla. Hannu Huhtalan säveltämät laulut lomittuvat tekstien kanssa. Lauluryhmää säestää Mirka Nousiainen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Kolehti kerätään medialähetysjärjestö Sanansaattajille hindinkielisen Toivoa naisille -radio-ohjelman tuottamiseen ja lähettämiseen Intiassa.

SLEY:n seurat Inkerin kirkon hyväksi

Mukana seuroissa Aaro Aaltonen, Pentti Pynnönen ja Sleyn Etelä- Savon piirivastaava TM Lukas Brenner.

Lahti

Seurakuntaretki Inkerin kirkon päivään Lahden Joutjärven kirkossa

Lähtö la 16.11. klo 10 Kirkkoniementieltä kirkon luota, paluu la 16.11. n. klo 22. Kyydin hinta 20 €. Ilmoittatuminen Pirkalle 10.11. mennessä p. 0400 143602 tai pirkka.sievilainen@evl.fi