Messu, kesävieraiden kirkkopyhä seurakuntakeskuksessa

Seurakuntakeskus

liturgia ja saarna Matti Tolvanen, kanttori Sirkku Tolvanen, Kari Tiusasen mesuryhmä.

.

Kangasniemen kirkko

Kaatuneitten muistopäivän messu kirkossa

liturgia ja saarna Matti Tolvanen, kanttori Sirkku Tolvanen, oiva Koljonen, trumpetti, Tamara Antikaisen messuryhmä. Kolehti: Evankelioimistyöhön ja teologiseen koulutukseen Suomen Lähetysseuran kautta. Messun jälkeen seppeleen lasku sankarihaudoilla ja kirkkokahvitilaisuus seurakuntakeskuksessa, johon erityisesti kutsutaan sotiemme veteraaneja, puolisoita, leskiä, kaatuneiden omaisia ja sotaorpoja.

Kangasniemen kirkko

Messu kirkossa (viimeinen messu kirkossa ennen korjaus-ja muutostöiden alkamista)

liturgia ja saarna Tuula Suuronen, kanttori Natalia Ikonen, Ilkka Tiihosen messuryhmä. Kolehti: Koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta

Eelim, Kimarintie 5