1. rippikoululeirn Konfirmaatiomessu Kansis-keskuksessa (Kankaistentie)

su 16.6. kello 10.00

liturgia ja saarna Tuula Suuronen, Syvä Huokaus-yhtye, Kolehti: Lasten ja nuorten yksinäisyyden torjumiseen Nuori kirkko ry:n kautta

.

Messu Kangasniemi-salissa

liturgia ja saarna Pirkka Sieviläinen, kanttori Natalia Ikonen, Marja-Liisa Suomisen messuryhmä.

Gospelmessu Kangasniemi-salissa.

liturgia ja saarna Tuula Suuronen, Syvä Huokaus -yhtye, Outi Virtakallion messuryhmä. Kolehti: Kansan Raamattuseuran nuoriso- ja opiskelijatyölle valtakunnallisten tapahtumien toteuttamiseen, seurakuntien nuorisotyötä tukevaan ohjelma- ja materiaalituotantoon sekä nuorten aikuisten toimintaan.

Kangasniemi-sali

Majakka-messu Kangasniemi-salissa

Tiihosten kokoonpano musiikissa, Niina-Maria valitsee lempeät laulut ja luotsaa bändiä. Tuula toimii Majakkamessun pappina ja Virtakallion Outi kertoo messun kulusta. Kolehti kerätään Naisten Pankille (näillä näkymin). Messun jälkeen on piirakkatarjoilu.