Messu kirkossa (viimeinen messu kirkossa ennen korjaus-ja muutostöiden alkamista)

Kangasniemen kirkko

liturgia ja saarna Tuula Suuronen, kanttori Natalia Ikonen, Ilkka Tiihosen messuryhmä.Virret: 967, 135, 514, 743, 225:1-, 753:1,3, Kolehti: Koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta. Kolehti: Koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta

.

Messu Kangasniemi-salissa

liturgia ja saarna Tuula Suuronen, kanttori Sirkku Tolvanen, Tamara Antikaisen messuryhmä. Kolehti: Hiljaisuuden Ystävät ry:lle kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen mm. retriittiohjaajia kouluttamalla ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa.

Kesäkirkko Pitkäpellon Kotiseututalolla, Makkolantie 1139

liturgia ja saarna Tuula Suuronen, kanttori Sirkku Tolvanen.

Ohensalon metsäkirkko kyläkodalla (Ohensalontie)

liturgia ja saarna Petri Kauhanen, kanttori Natalia Ikonen