Messu kirkossa, 4. sunn. pääsiäisestä, Sotiemme veteraanien ja kaatuneiden omaisten kirkkopyhä

Kangasniemen kirkko

liturgia ja saarna Matti Tolvanen, kanttori Sirkku Tolvanen, Tamara Antikaisen messuryhmä.Messun jälkeen seppeleen lasku sankarihaudoilla ja kirkkokahvitilaisuus seurakuntakeskuksessa, johon erityisesti kutsutaan sotiemme veteraaneja, puolisoita, leskiä, kaatuneiden omaisia ja sotaorpoja.

.

Messu kirkossa

liturgia ja saarna Tuula Suuronen, kanttori Natalia Ikonen, Kari Tiusasen messuryhmä

Kangasniemen kirkko

Tevetuloa toukokuun gospelmessuun ja Parikanniemen kirkkopyhään

liturgia Pirkka Sieviläinen, saarna Petri Tiusanen, Syvä Huokaus-yhtye, Eija Pynnösen messuryhmä, isosten siunaaminen. Messun jälkeen keittolounas ja päivätilaisuus yläsalissa.

Messu kirkossa, Sydänyhdistyksen kirkkopyhä, Äitien päivä

liturgia ja saarna Pirkka Sieviläinen, kanttori Sirkku Tolvanen, Pentti Pynnösen messuryhmä.