Kaatuneitten muistopäivän messu kirkossa

Kangasniemen kirkko

liturgia ja saarna Matti Tolvanen, kanttori Sirkku Tolvanen, oiva Koljonen, trumpetti, Tamara Antikaisen messuryhmä. Kolehti: Evankelioimistyöhön ja teologiseen koulutukseen Suomen Lähetysseuran kautta. Messun jälkeen seppeleen lasku sankarihaudoilla ja kirkkokahvitilaisuus seurakuntakeskuksessa, johon erityisesti kutsutaan sotiemme veteraaneja, puolisoita, leskiä, kaatuneiden omaisia ja sotaorpoja.

.

Messu Kangasniemi-salissa

liturgia ja saarna Tuula Suuronen, kanttori Sirkku Tolvanen, Tamara Antikaisen messuryhmä. Kolehti: Hiljaisuuden Ystävät ry:lle kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen mm. retriittiohjaajia kouluttamalla ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa.

Kesäkirkko Pitkäpellon Kotiseututalolla, Makkolantie 1139

liturgia ja saarna Tuula Suuronen, kanttori Sirkku Tolvanen.

Ohensalon metsäkirkko kyläkodalla (Ohensalontie)

liturgia ja saarna Petri Kauhanen, kanttori Natalia Ikonen