Majatalo-ilta kunnantalon Kangasniemi-salissa

ke 24.4. kello 18.00

Kevätkauden viimeisessä Majatalo-illassa saamme kuulla rovasti Hannu Nymanin opetusta enkeleistä. Hän käsitteli samaa aihetta viime kesänä Sanan Suvipäivillä. Illan toinen teema on keskeneräisyydestä löytyvä kauneus. Sitä pohdiskelee oman kokemuksensa kautta Petra Laitinen. Pirkka-pappi ja Päivi toimivat isäntäväkenä, ja Majatalon bändi säestää yhteislaulut.äärellä. Silloin on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen rukouspalveluun. Illan teemaan liittyen aulassa on Katja Hepo-ojan ja Helena Sorvalin enkeliaiheisten lahjatavaroiden pieni myyntinäyttely. Tervetuloa lämminhenkiseen Majatalo-iltaan, vaikka et seurakunnan tilaisuuksissa muuten juuri kävisikään. Tule sellaisena kuin olet - ja kutsu myös ystävä mukaan. Seurakunta järjestää Enkeleiden Majatalon kunnantalolla keskiviikkona 24.4. klo 18 alkaen. Perheen pienimmille on samaan aikaan oma Lasten Majatalo ulkoilun merkeissä. ”

.