Majakka-messu kirkossa

Kangasniemen kirkko

Majakka-messussa saarnaa Tuula-pappi ja musiikista huolehtii Majakka-bändi. Mukana on suuri joukko seurakuntalaisia eri tehtävissä. Illan aikana on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen rukouspalveluun. Messun jälkeen kirkkoon voi jäädä tuttuun tapaan seurustelemaan mehun ja riisipiirakoiden äärelle. Olet lämpimästi tervetullut!

.

Messu seurakuntakeskuksessa

liturgia ja saarna Matti Tolvanen, kanttori Sirkku Tolvanen, Eija Pynnösen messuryhmä.Kolehti: Naisten toimeentulon parantamiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun

2. rippikoululeirin Konfirmaatiomessu, Kansis-keskuksessa (Kankaistentie)

liturgia ja saarna Pirkka Sieviläinen, Syvä huokaus -yhtye, Matti Tolvanen, Kiti Laitinen, Sanna Paappanen.

Messu, kesävieraiden kirkkopyhä seurakuntakeskuksessa

liturgia ja saarna Matti Tolvanen, kanttori Sirkku Tolvanen, Kari Tiusasen mesuryhmä. Kolehti: Valtakunnallisen elintarvikejakelun koordinoinnin sekä seurakuntien ruokapankkitoiminnan turvaamiseksi ja tehostamiseksi.