Majatalossa iloitaan musiikista!

Majatalossa iloitaan musiikista!

Saamme tutustua Kangasniemen Musiikinystävien tuoreeseen puheenjohtajaan, musiikkipedagogi Sampo Harrioon. Hän tuo iltaan myös ajankohtaista lisäväriä johdattelemalla Majatalon väkeä lähestyvän pääsiäisen tunnelmiin yhdessä ystävänsä Katariina Poikela-Ylösen kanssa. Musiikin Majatalossa tutut yhteislaulut säestää Duo Niina-Maria ja Lauri Tiihonen. He ovat luvanneet, että illan aikana kuullaan myös kaksikon juuri valmistuneen sinkun ensiesitys. Jaakko Pirttiaho jakaa persoonalliseen tapaansa löytöjään Raamatusta, ja Pirkka-pappi ja Kettusen Päivi hääräilevät isäntäväkenä. Ilta päättyy iloiseen puheensorinaan ruisleipätarjoilun äärellä. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita!

.

Seurakuntakeskus

Suomen Raamattuopiston päivätilaisuudessa yläsasalissa Leo Louhivaara ja Juha Hasanen

Päivätilaisuuden kahvitus alkaa klo 12.30. Tilaisuudessa kerätään vapaaehtoinen kolehti Suomen Raamattuopiston työn tukemiseksi Etelä-Savossa. Mahdollisuus ostaa myös hyvää kristillistä kirjallisuutta, kortteja ja adresseja.

Majatalo-ilta kunnantalon Kangasniemi-salissa

Kevätkauden viimeisessä Majatalo-illassa saamme kuulla rovasti Hannu Nymanin opetusta enkeleistä. Hän käsitteli samaa aihetta viime kesänä Sanan Suvipäivillä. Illan toinen teema on keskeneräisyydestä löytyvä kauneus. Sitä pohdiskelee oman kokemuksensa kautta Petra Laitinen. Pirkka-pappi ja Päivi toimivat isäntäväkenä, ja Majatalon bändi säestää yhteislaulut.äärellä. Silloin on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen rukouspalveluun. Illan teemaan liittyen aulassa on Katja Hepo-ojan ja Helena Sorvalin enkeliaiheisten lahjatavaroiden pieni myyntinäyttely. Tervetuloa lämminhenkiseen Majatalo-iltaan, vaikka et seurakunnan tilaisuuksissa muuten juuri kävisikään. Tule sellaisena kuin olet - ja kutsu myös ystävä mukaan. Seurakunta järjestää Enkeleiden Majatalon kunnantalolla keskiviikkona 24.4. klo 18 alkaen. Perheen pienimmille on samaan aikaan oma Lasten Majatalo ulkoilun merkeissä. ”

Tervaniemen tupa

Yksin armosta-ilta

Roomalaiskirjeen tutkiminen jatkuu Jaakko Pirttiahon johdolla. Kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen. Yhteislauluja Hannu Hakalan johdolla. Juonto Päivi Kettunen.