Lattariliikuntaa srk-keskuksen yläsalissa Luukkosen Siskon ohjauksessa

ma 11.3. kello 19.00

Seurakuntakeskus

.

.


Katso myös

ke 24.4. klo 13.00

Seurakuntakeskus

Suomen Raamattuopiston päivätilaisuudessa yläsasalissa Leo Louhivaara ja Juha Hasanen

Päivätilaisuuden kahvitus alkaa klo 12.30. Tilaisuudessa kerätään vapaaehtoinen kolehti Suomen Raamattuopiston työn tukemiseksi Etelä-Savossa. Mahdollisuus ostaa myös hyvää kristillistä kirjallisuutta, kortteja ja adresseja.
ke 24.4. klo 18.00

Majatalo-ilta kunnantalon Kangasniemi-salissa

Kevätkauden viimeisessä Majatalo-illassa saamme kuulla rovasti Hannu Nymanin opetusta enkeleistä. Hän käsitteli samaa aihetta viime kesänä Sanan Suvipäivillä. Illan toinen teema on keskeneräisyydestä löytyvä kauneus. Sitä pohdiskelee oman kokemuksensa kautta Petra Laitinen. Pirkka-pappi ja Päivi toimivat isäntäväkenä, ja Majatalon bändi säestää yhteislaulut.äärellä. Silloin on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen rukouspalveluun. Illan teemaan liittyen aulassa on Katja Hepo-ojan ja Helena Sorvalin enkeliaiheisten lahjatavaroiden pieni myyntinäyttely. Tervetuloa lämminhenkiseen Majatalo-iltaan, vaikka et seurakunnan tilaisuuksissa muuten juuri kävisikään. Tule sellaisena kuin olet - ja kutsu myös ystävä mukaan. Seurakunta järjestää Enkeleiden Majatalon kunnantalolla keskiviikkona 24.4. klo 18 alkaen. Perheen pienimmille on samaan aikaan oma Lasten Majatalo ulkoilun merkeissä. ”
ti 7.5. klo 18.00

Tervaniemen tupa

Yksin armosta-ilta

Roomalaiskirjeen tutkiminen jatkuu Jaakko Pirttiahon johdolla. Kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen. Yhteislauluja Hannu Hakalan johdolla. Juonto Päivi Kettunen.