Kansan Raamattuseuran kirkkopyhä (messu ja päivätilaisuus)

Kangasniemen kirkko, Seurakuntakeskus

liturgia ja saarna Tuula Suuronen, Sirkku Tolvanen, Tamara Antikaisen messuryhmä. Kolehti: Svetogorskin (Enso) kirkkohankkeeseen Suomen Evankelisluterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kautta (SLEY). Messun jälkeen keittolounas ja päivätilaisuus yläsalissa. Mm. Olli Seppäsen Jumalan siunaus Suomen yllä -luento.

.

Marian ilmestyspäivän messu

liturgia ja saarna Tuula Suuronen, kanttori Natalia Ikonen,Marja-Liisa Ylösen messuryhmä. Kolehti: Herättäjä-Yhdistyksen kansainväliseen työhön käytettäväksi Senegalissa kirkon rakentamiseen Fatickissa ja syrjäytymisvaarassa olevien ihmisryhmien voimauttamiseen.

Messu kirkossa, Gideonien kirkkopyhä

liturgia ja saarna Pirkka Sieviläinen, kanttori Natalia Ikonen, Sirpa Malisen messuryhmä, Naiskuoro Niemettäret Laura Kaartisen johdolla.

Gospelmessu kirkossa

liturgia ja saarna Matti Tolvanen, Syvä Huokaus-yhtye,