Terveisiä Senegalista -konsertti

Terveisiä Senegalista -konsertti Kangasniemen kirkko

Gospelmuusikko Jaakko Löytty ja Selloduo Varonen yhdistävät gospelmusiikin ja akustisin selloin esitetyn konserttimusiikin.

Konsertin ohjelmistossa on Jaakko Löytyn uusia sävellyksiä ja uusia sovituksia vanhoista tutuista kappaleista. Mukana on myös Anna-Maaria Varosen tuotantoa. Yhteisesitysten lisäksi  kuullaan selloduon soittamana kansanmusiikkipohjaisia säveliä ja klassista ohjemistoa.

Viime vuonna Jaakko Löytyltä ja Selloduo Varoselta ilmestyi levy "Yhteistä tietä".

Ohjelma 10 €. Tervetuloa mielenkiintoiseen konserttiin!

Kangasniemen kirkko

Virsivisa

Valtakunnallisen 3-4-luokkalaisten virsivisan aluevisa, jossa kilpailee kolme joukkuetta Beckerin koululta, luokilta 3a, 3b ja 4a. Virsivisan juontaa hiippakuntakanttori Timo Vikman. Tervetuloa kannustamaan joukkueita ja seuraamaan visaa.