Kirkonkylän ikäihmisten virkistysiltapäivä yläsalissa. Marja-Leena Kuitunen tuo helmiä eri vuosikymmeniltä.

Tuula-pappi juontaa ja Sirkku-kanttori säestää yhteislaulut.

.

Majatalossa iloitaan musiikista!

Saamme tutustua Kangasniemen Musiikinystävien tuoreeseen puheenjohtajaan, musiikkipedagogi Sampo Harrioon. Hän tuo iltaan myös ajankohtaista lisäväriä johdattelemalla Majatalon väkeä lähestyvän pääsiäisen tunnelmiin yhdessä ystävänsä Katariina Poikela-Ylösen kanssa. Musiikin Majatalossa tutut yhteislaulut säestää Duo Niina-Maria ja Lauri Tiihonen. He ovat luvanneet, että illan aikana kuullaan myös kaksikon juuri valmistuneen sinkun ensiesitys. Jaakko Pirttiaho jakaa persoonalliseen tapaansa löytöjään Raamatusta, ja Pirkka-pappi ja Kettusen Päivi hääräilevät isäntäväkenä. Ilta päättyy iloiseen puheensorinaan ruisleipätarjoilun äärellä. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita!