MAJAKKA - rauhallinen iltahetki kirkossa. Majakka-bändi soittaa ja laulaa Niina-Maria Tiihosen johdolla. Vieraana opiskelija Henna Albrecht, puutarhuri Marja Aalto, rakennusalan yrittäjä Rami Tiihonen ja ja kunnanjohtaja Risto Nylund. Suolaista iltapalaa tarjolla illan päätteeksi.

ke 9.1. kello 18.00

MAJAKKA  - rauhallinen iltahetki kirkossa. Majakka-bändi soittaa ja laulaa Niina-Maria Tiihosen johdolla. Vieraana opiskelija Henna Albrecht, puutarhuri Marja Aalto, rakennusalan yrittäjä Rami Tiihonen ja ja kunnanjohtaja Risto Nylund. Suolaista iltapalaa tarjolla illan päätteeksi.

.

Kristittyjen yhteinen ilta

Ekumeenisen rukousviikon tilaisuus srk-salissa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.30. Vieraita helluntaiseurakunnasta. Mukana myös Matti ja Sirkku Tolvanen sekä kirkkokuoro. Tervetuloa!