Naisten Pankin Teetuvassa Tervaniemen tuvalla vieraana Irma Tiihonen, jonka matkakertomus Santiago de Compostelan pyhiinvaellusreitiltä ihastutti kuulijat Marraskuun Majatalossa. Nyt kertomus jatkuu! Upeat valokuvat elävöittävät kerrontaa. Kahvi ja teepöydässä suolaista ja makeaa!

ma 7.1. kello 18.00

Naisten Pankin Teetuvassa  Tervaniemen tuvalla vieraana Irma Tiihonen, jonka matkakertomus Santiago de Compostelan pyhiinvaellusreitiltä ihastutti kuulijat Marraskuun Majatalossa. Nyt kertomus jatkuu! Upeat valokuvat elävöittävät kerrontaa. Kahvi ja teepöydässä suolaista ja makeaa! Tervaniemen tupa

.

Kristittyjen yhteinen ilta

Ekumeenisen rukousviikon tilaisuus srk-salissa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.30. Vieraita helluntaiseurakunnasta. Mukana myös Matti ja Sirkku Tolvanen sekä kirkkokuoro. Tervetuloa!