Naisten Pankin Teetuvassa Tervaniemen tuvalla vieraana Irma Tiihonen, jonka matkakertomus Santiago de Compostelan pyhiinvaellusreitiltä ihastutti kuulijat Marraskuun Majatalossa. Nyt kertomus jatkuu! Upeat valokuvat elävöittävät kerrontaa. Kahvi ja teepöydässä suolaista ja makeaa!

ma 7.1. kello 18.00

Naisten Pankin Teetuvassa  Tervaniemen tuvalla vieraana Irma Tiihonen, jonka matkakertomus Santiago de Compostelan pyhiinvaellusreitiltä ihastutti kuulijat Marraskuun Majatalossa. Nyt kertomus jatkuu! Upeat valokuvat elävöittävät kerrontaa. Kahvi ja teepöydässä suolaista ja makeaa! Tervaniemen tupa

.

.


Katso myös

ke 20.3. klo 18.00

Majatalossa iloitaan musiikista!

Saamme tutustua Kangasniemen Musiikinystävien tuoreeseen puheenjohtajaan, musiikkipedagogi Sampo Harrioon. Hän tuo iltaan myös ajankohtaista lisäväriä johdattelemalla Majatalon väkeä lähestyvän pääsiäisen tunnelmiin yhdessä ystävänsä Katariina Poikela-Ylösen kanssa. Musiikin Majatalossa tutut yhteislaulut säestää Duo Niina-Maria ja Lauri Tiihonen. He ovat luvanneet, että illan aikana kuullaan myös kaksikon juuri valmistuneen sinkun ensiesitys. Jaakko Pirttiaho jakaa persoonalliseen tapaansa löytöjään Raamatusta, ja Pirkka-pappi ja Kettusen Päivi hääräilevät isäntäväkenä. Ilta päättyy iloiseen puheensorinaan ruisleipätarjoilun äärellä. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita!