Kangasniemen kirkko

3. adventtisunnuntai, liturgia ja saarna Tuula Suuronen, kanttori Sirkku Tolvanen, Outi Virtakallion messuryhmä.

.

Messu kirkossa

liturgia ja saarna Pirkka Sieviläinen, saarna Matti Manninen, kanttori Natalia Ikonen, Anita Honkasen messuryhmä. Messun jälkeen ruokailu ja päivätilaisuus yläsalissa.

GOSPELMESSU kirkossa.

liturgia ja saarna Matti Tolvanen, Syvä Huokaus-yhtye, Outi Virtakallion messuryhmä. LASTEN KIRKKO messun yhteydessä. Messun jälkeen YHTEISVASTUUKERÄYKSEN listojen ja lippaiden jako kerääjille. Yhteisvastuu 2019 tukee lasten ja nuorten koulutusta Suomessa vuoden 2019 yhteisvastuuvaroin tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua . Ulkomailla keräysvaroin tuetaan koulunsa keskeyttämään joutuneiden oppilaiden paluuta takaisin kouluun, jaetaan koulu- ja hygieniatarvikkeita sekä autetaan koulumaksuissa.

Messu kirkossa

liturgia ja saarna Tuula Suuronen, kanttori Sirkku Tolvanen, Kari Tiusasen messuryhmä, Kangasniemen Mieslaulajat Laura Kaartisen johdolla