Elämäni on lauluni - 50 vuotta laulaen -juhlakonsertti

ke 5.9. kello 18.00

Seurakuntakeskus

Leo Louhivaaran 50-vuotistaiteilijajuhlakonsertti

Elämäni on lauluni -teemalla  Leo Louhivaara juhlistaa 50-vuotista laulajataivaltaan.

Louhivaara on todella pitkän linjan muusikko-laulaja. Ura alkoi jo hyvin nuorena rock-musiikin parissa. Myöhemmin mukaan tuli tanssimusiikki ja opinnot Tampereen konservatoriossa.               

Tangoprinssin titteli Seinäjoen Tangomarkkinoilla vuonna 1989 oli yksi etappi musiikin saralla. Kiireisen laulajan yllätti Jumalan armon kosketus ja vastaanottaminen tyhjyyden keskelle vuonna 1993. Viimeiset 25 vuotta Leo Louhivaara on palvellut seurakuntia. Konsertti on läpileikkaus näiltä vuosilta. 

Nykyisin Louhivaara toimii Suomen Raamattuopiston vapaaehtoisena julistustyöntekijänä pitämällä konsertteja ja toimien myös sananjulistajana.

Konserttiin on vapaa pääsy. Kolehti Suomen Raamattuopistolle.


Katso myös

la 27.10. klo 18.00 -22.00

Uskon Yö - teemana SOVINTO

TERVANIEMEN TUVALLA: -Klo 18-21 kangasniemeläisten kädentaitajien kuvia, veistoksia ja keramiikkatöitä. KIRKOSSA: -Klo 19 Sovinnon sävelin -konsertti Duo Niina-Maria ja Lauri -Kahvitarjoilu -Klo 20 Sovinnon virsiä, runoja ja draamaa, Marja-Liisa Suominen, Jouko ja Ilkka Tanttu, Sirkku Tolvanen, Pirkka Sieviläinen ja kirkkokuoro Klo 21 Taizé-messu
ke 7.11. klo 18.00

Vaeltajan MAJATALO-ilta Kangasniemi-salissa

Tietokirjailija, teologi Liisa Seppänen kertoo sanoin ja kuvin Kelttien raikkaasta ja maanläheisestä arjen uskosta. Kangasniemeläinen Irma Tiihonen kertoo mikä ínnosti hänet lähtemään Santiago de Compostellan pyhiinvaellustielle. Bändissä laulelee tällä kertaa myös gospelmuusikko Henna Nieminen. Ja on toki paikalla Pirkka-pappi, Päivi ja muu mainio Majatalo-väki. Ihan kaikki kulkijat ovat tervetulleita Majatalon lämpöön.
ke 14.11. klo 18.00

Kangasniemen kirkko

Majakka-ilta kirkossa

Kaunista musiikkia ja raamatuntekstejä kynttilöiden valaisemassa kirkossa. Mahdollisuus esirukoukseen. Tule hiljentymään ja levähtämään hetkeksi.