Seppo Pänkäläisen Luukas-passio

Kangasniemen kirkko

Kangasniemen, Leivonmäen ja Toivakan kirkkokuoroista sekä sekakuoro Sepposten laulajista koostuva passiokuoro esittää Seppo Pänkäläisen Luukas-passion. Esityksen johtaa Natalia Ikonen. Evankelistan roolin laulaa Seppo Pänkäläinen, Jeesuksen roolin Jouko Palvimo ja aarian Juha Repo. Lisäksi kuorosolisteja. Urkurina on Sirkku Tolvanen ja nokkahuilisteina Eija Pynnönen ja Kati Seppänen. Myös yleisö osallistuu passion toteuttamiseen laulamalla joitakin koraaleja vuorotellen kuoron kanssa. Vapaa pääsy.

.

Majakka - lämminhenkinen musiikin ja rukouksen ilta kirkossa.

Valitsemiaan tekstejä lukevat Sami Tiihonen, Päivi Peltola, Pentti Kettunen sekä serkukset Laura, Venla ja Rauha. Musiikista vastaa Niina-Maria Tiihosen luotsaama bändi ja Tuula-pappi juontaa illan.