Rippikouluiltapäivä

Rippikouluiltapäivä Seurakuntakeskus

Rippikoululaisten kokoontuminen

Tässä kokoontumisessa selviää rippikouluryhmät. Aloitamme välipalalla ja sen jälkeen on ohjelmaa seurakuntakeskuksessa ja kirkossa. Mukana papit, nuorisotyönohjaaja, diakonian harjoittelija ja mahdollisesti myös ensi kesän isosia. Tämä kokoontuminen kuuluu rippikouluun, joten olethan paikalla!

Nuortenilta

Nuortenilloissa rentoa ja mukavaa yhdessäoloa kahvikupin äärellä. Tule mukaan pelailemaan lautapelejä ja viettämään kiva ilta lämpimään Tervikseen. Hartaus pidetään noin klo 20.