Kouluikäisten leiri-ilmoittautuminen

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa lapsen kevään 2019 leireille Salmelan leirikeskukseen (Salmelantie 74). Leirien vetäjinä toimivat nuorisotyönohjaajat Sanna Paappanen ja Samuli Pietiläinen. Osallistumismaksu on 15 e, joka maksetaan leirille tullessa. Lomakkeen tietoja käsittelevät vain leirin nuorisotyönohjaajat eikä niitä luovuteta muille. Lomakkeen tiedot hävitetään 3 kk kuluessa leirin päättymisestä. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.

22.-24.2.19 PELILEIRI 5.-7.-luokkalaisille: Kännykkä- ja pleikkaripelejä ja välillä ulkoilua. Leirille saapuminen perjantaina klo 18.30 mennessä ja päätös sunnuntaina klo 11 leirin ja kotiväen yhteisellä makkaranpaistolla ulkona. Mukana menossa isoset.

8.-10.3.19 LUMILEIRI 1.-4.-luokkalaisille: Ulkoilua, leikkiä ja lepäämistä yhdessä. Leirille saapuminen perjantaina klo 18.30 mennessä ja päätös sunnuntaina klo 11 leirin ja kotiväen yhteisellä makkaranpaistolla ulkona. Mukana menossa isoset.

Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.

Leirillä saatetaan ottaa yleiskuvia useammasta ihmisestä, ei lähikuvia yksittäisestä leiriläisestä. Saako kuvaa, jossa leiriläinen näkyy...

Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.

Lapsen terveystietoja kysytään siltä osin, mitä leirin ohjaajien on hyvä tietää leiriläisen terveyden, turvallisuuden ja hyvän leirikokemuksen takaamiseksi.

Lapsen ruokavalio on:

Onnistuneesta ilmoittautumisesta sivu ohjautuu leirikirjeeseen. Kirjettä ei lähetetä postitse, vaan se on luettavissa seurakunnan kouluikäisten sivuilla. Ilmoittautumisesta lähetetään myös vahvistus tekstiviestinä 3 päivän kuluessa. Kiitos ilmoittautumisesta!

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.