Syysleiri-ilmoittautuminen

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa lapsen syksyn 2018 leireille Salmelan leirikeskukseen (Salmelantie 74). Leirien vetäjinä toimivat nuorisotyönohjaajat Sanna Paappanen ja Samuli Pietiläinen. Lomakkeen tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja ne hävitetään 3 kuukauden kuluessa leirin päättymisestä. Osallistumismaksu on 15 e, joka maksetaan leirille tullessa. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.

19.–21.10. Omassa rauhassa-leiri 4.-7.-luokkalaisille Leiri alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina n. klo 13. Ohjelmassa sekä omaa rauhoittumista että mukavaa tekemistä muiden kanssa sisällä ja ulkona. Rentoutua voi myös saunoen ja aikaa on myös salissa pelailuun. Mukana menossa isoset.

2.-4.11. Rauhassa yhdessä-leiri 1.-3.-luokkalaisille Leiri alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina n. klo 11.30 messuun, jonne tulemme Salmelasta yhteiskyydityksellä. Messussa on lastenkirkko, johon voi leiriläisten lisäksi osallistua muutkin lapset. Leirillä pohditaan, miten tulla toimeen kaikkien kanssa ja vietetään aikaa yhdessä ulkopeleissä, askarrellen, laulaen ja tietysti myös rauhoittuen. Mukana menossa isoset.

Kenttä on pakollinen.

Lapsen ruokavalio on:

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lähetämme myös leirikirjeen lokakuun aikana. Lisätietoa kerhoista ja muusta toiminnasta: kangasniemenseurakunta.fi/osallistu/tytot-ja-pojat

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.