Perheretki Tykkimäen huvipuistoon Kouvolaan la 18.5.19

Ilmoittautuminen on päättynyt. Retkikirjeet lähetetään 15.-18.4. Kirje sisältää myös laskun (eräpäivä 14.5.)

Osallistumme yhdessä muiden seurakuntien kanssa vauhdikkaaseen päivään Tykkimäellä. Mukaan voit lähteä koko perheellä! Lähdemme poikkeuksellisesti aamulla jo aiemmin ohjelman aikaistumisen vuoksi. Saavuthan bussien lähtöpaikalle kunnantalon eteen klo 7.30. Palaamme illalla noin klo 20.00.

Tarjoamme rannekkeet tavallista edullisemmin. Hinta sisältää rannekkeen ja ohjelman:

• lapsi 90cm-119cm 10€
  • lapsi väh. 120cm 15€
  • aikuinen 30€

Lapsi alle 90cm ja aikuinen ilman ranneketta ilmaiseksi. Alle 90 cm lapset pääsevät turvarajojen sallimiin laitteisiin maksavan aikuisen seurassa, mutta alueelta löytyy myös maksuton leikkipuisto pieniä ajatellen. Laitelippu maksaa 5€. Mietithän jo ilmoittautuessa, tarvitseeko aikuinen/aikuiset ranneketta.

Jokaisella alaikäisellä lapsella on oltava nimetty täysi-ikäinen huoltaja mukana.

Bussikyydin tarjoaa Kangasniemen seurakunta, eväät ja ruokailut perheet huolehtivat itse. Tykkimäellä ohjelma alkaa klo 10.40 huvipuistojumalanpalveluksella (kesto 45 min), johon osallistumme yhdessä. Jumis myös televisioidaan 100 vuotta iloa- juhlavuoden kunniaksi! Laitteet käynnistyvät jo n. 11.00.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa:

Ilmoittautuminen on päättynyt. Onnistuneesta ilmoittautumisesta sivun yläosaan tulee vihreä palkki tekstillä: "Lomakkeen tiedot lähetettiin onnistuneesti." Otathan yhteyttä, jos olet epävarma ilmoittautumisesta.

Ilmoittautumisen voi perua ainoastaan 22.4. saakka, koska tilattuja rannekkeita ei voi palauttaa. Rannekkeet saapuvat etukäteen ja ne jaetaan lähtiessä busseilla.

Matkalle mukaan lähtevät lastenohjaaja Kiti Laitinen ja nuorisotyönohjaaja Sanna Paappanen, yhteystiedot alla mahdollisia kysymyksiä varten.

Tykkimäen sivut: tykkimaki.fi

Aluekartta

Laitehaku lapsen pituuden mukaan.

Nuori kirkko ry

Järjestäjät: Nuoren kirkon Kaakkois- Suomen ja Itä-Suomen piirit, Nuori kirkko, Mikkelin ja Kuopion hiippakunnat ja Kouvolan seurakuntayhtymä.