Kesäleirien ilmoittautuminen 2022

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan seurakunnan kesäleireille. Kummallekin leirille mahtuu noin 18 osallistujaa. Osallistujapaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja paikkojen täytyttyä loput ilmoittautuneet jäävät automaattisesti varasijoille. Ilmoittautumislomakkeiden lähettämisessä/ vastaanottamisessa on välillä ollut ongelmaa, eivätkä ne aina tule perille. Lauralle, puh. 0400143608, kannattaa laittaa varmistusviesti (myös Whatsapp käy) siitä, tuliko ilmoittautuminen perille asti (viesteihin vastataan seuraavana työpäivänä). Kaikkiin ilmoittautumisiin reagoidaan viimeistään ilmoittautumisen sulkeuduttua, joten jos mitään viestiä ei kuulu, ilmoittautuminen ei ole tullut perille, eikä leireille todennäköisesti enää mahdu mukaan.

Etu- ja sukunimi
Osallistujan luokka-aste
Luokka-aste määritellään vielä kevään luokka-asteena.
Leiri
Valitse, mille leirille osallistuja olisi tulossa
Ensisijainen kontakti tapahtumaa koskevissa asioissa
Yhden huoltajan tiedot riittävät, mutta tässä voi halutessaan ilmoittaa myös toisen henkilön yhteystiedot
Kuvauslupa
Julkaistavia kuvia saatetaan hyödyntää mm. seurakunnan nettisivuilla, facebookissa ja tapahtumien mainoksissa
Onko vielä jotain asioita, jotka ohjaajien olisi hyvä tietää
Lupa tietojen käsittelyyn
Tietoja käytetään ainoastaan leirin järjestämistä koskevin tarkoituksiin. Tiedot hävitetään leirin jälkeen.