Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta." (Mark. 10:14)

Kesäleirit 2022, 6.-7.6 & 7.-8.6. Koulurannassa

Osoite: Pieksämäentie 1858, 51270 Kutemajärvi

Aikataulu & osallistumisinfoa:

6.6. aloitetaan ensimmäisen leiriporukan kanssa leireily klo 10.

7.6. ensimmäinen leiri päättyy klo 13 ja isompien leiri alkaa klo 14. Samalla kyydillä voi sekä hakea että tuoda leiriläisiä, kunhan aikatauluttaa saapumisensa klo 13-14 välille.

8.6. leireily päättyy klo 17.

Ensimmäinen leiri on 1.-3. luokan juuri käyneille ja toinen leiri 4.-6. luokan käyneille. Luokka-aste määritellään siis vielä tämän kevään luokka-asteen mukaan. Jos isompien leirillä kuitenkin on tilaa, voi 3. luokan käynyt päästä myös sinne. Ensisijaisesti paikat on kuitenkin varattu näillä määritelmillä 4.-6. luokkalaisille.

Leirimaksu on 15 euroa/leiri. Paikalle saavutaan omin kyydein.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on auki 11.-25.5.

Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä niin monta, kuin pystytään leirille ottamaan. Kaikki ilmoittautuneet eivät siis välttämättä pääse leirille, jos ilmoittautumisia tulee todella paljon. Loput ilmoittautuneet jäävät varasijalistalle, josta otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä osallistujia mukaan, jos joku muu peruu tulonsa.

Ilmoittautumislomake löytyy Kesäleirin ilmoittautuminen alisivusta niin kauan, kun ilmoittautuminen on auki. Ilmoittautuminen saatetaan sulkea aikaisemmin, jos varasijoillekin kerääntyy paljon osallistujia.

Ilmoittautumislomakkeiden lähettämisessä/ vastaanottamisessa on välillä ollut ongelmaa, eivätkä ne aina tule perille. Lauralle (0400143608) voi laittaa varmistusviestin siitä, tuliko ilmoittautuminen perille asti. 

Ilmoittautumisjärjestysperiaatetta varten varmistusviestin ajankohta lasketaan ilmoittautumisajankohdaksi, jos ilmoittautuminen ei ole tullut perille asti. Joten vaikka Laura ei vapaapäivien takia heti kerkeäisi vastata, on ilmoittautuminen voitu varmistusviestillä vahvistaa viestipäivälle.

Kaikkiin ilmoittautumisiin reagoidaan viimeistään ilmoittautumisen sulkeuduttua, joten jos mitään viestiä ei missään vaiheessa kuuluu, ei ilmoittautuminen ole tullut perille, eikä leirille todennäköisesti enää mahdu.