Isoshaku

Tällä lomakkeella haetaan isoseksi kesän 2023 leireille. Laura laittaa muutaman päivän sisällä vahvistusviestin isoshaun läpitulosta. Jos viestiä ei kuulu, hakulomake ei ole tullut perille. Lomakkeen läpitulon voi varmistaa Lauralta myös itse laittamalla viestiä numeroon 0400143608. Isoshaku päättyy 12.4. ja viimeisetkin vahvistusviestit lähetetään viimeistään 13.4. Isosvalinnat pyritään tekemään mahdollisimman nopeasti haun päätyttyä, viimeistään seuraavalla viikolla (vko 16).

Isoshaku, kesä 2023

Hakulomake on täytetty yhdessä huoltajan kanssa (alle 18v. hakija) tai hakija on täysi-ikäinen.
Ensisijainen kontakti, johon saa tarpeen vaatiessa yhteyden isosta koskevissa asioissa.
Yhden huoltajan tiedot riittävät. Halutessaan voi merkitä myös toisen aikuisen, johon saa tarpeen vaatiessa ottaa yhteyttä.
Pääsisin isoseksi seuraaville leireille

Kannattaa hakea kaikille leirelle, joihin vain pääsisit. Isospaikkojen määrä on rajallinen ja samana kesänä molemmille ripareille pääseminen on epätodennäköistä. Leiripäiviin ja riparille on todennäköisempää päästä samana kesänä. Hakemalla useammalle leirille parannat omia mahdollisuuksiasi leirille pääsemiseen. Isosvalinnat tehdään leirikohtaisesti leirin ohjaajatiimin kesken. Uusille isosille pyritään tarjoamaan isospaikkoja, mutta joka leirillä olisi mahtavaa olla myös aikaisempien kesien isosia.

Perustele, mille leirille haluaisit mieluiten tai miksi pääsisit vain tietylle leirille. Perustelut vaikuttavat isosvalintoihin, jos hakijoita on isospaikkoihin nähden liikaa.
Kerro, millainen isonen koet olevasi. Millaisia vahvuusia sinulla isosuuteen liittyen on ja onko sinulla jo isos-/ohjauskokemusta?
Kuvauslupa
Kuvia saatetaan hyödyntää mm. kngnuoret-instassa, seurakunnan nettisivuilla, Facebookissa ja tapahtumien mainoksissa
Lupa tietojen käsittelyyn
Osallistujan antamia tietoja käytetään ainoastaan isoshakuun ja leirien järjestämiseen liittyvissä asioissa. Tiedot hävitetään viimeistään leirien jälkeen.